SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Low

"Gym Red"

553558-611

Jordan 1 Low 553558-611 01
Jordan 1 Low 553558-611 02
Jordan 1 Low 553558-611 03
Jordan 1 Low 553558-611 04

Ta dikromatska barva Jordan 1 Low ima klasičen videz, zaradi katerega je zelo privlačna. Bela barva je elegantna osnovna plast na sredini stopala, ki se proti zadnjemu delu čevlja zožuje in tvori tanko linijo usnja okoli pete. Ob zgornjem robu je nežna linija šivov, druga pa poteka vzporedno z njo od očesne odprtine do vrha šivanke, ki sta v bogatem tonu telovadne rdeče barve, nato pa se prekriža z logotipom Nike in se razširi do srednjega podplata. To ustvari dinamičen učinek vzdolž bokov copata, saj beli šivi izstopajo v primerjavi z rdečim šivom - močan kontrast, ki se ponovi po celotni zasnovi.

Na sprednjem delu stopala bela barva ponovno postane spodnji sloj, saj prekriva perforirano prstno polje. Ta zračni element obdaja blatnik v telovadno rdeči barvi, na zadnji strani pa je par prekrival v istem tonu, ki se od srednjega podplata ovijejo navzgor in ležijo nad spodnjim delom očesne odprtine. V vsako od njih so vtisnjene tri zanke, skozi katere so speljane bele vezalke, ki pritrdijo stopalo na mestu. Pod njimi je bel platneni jezik, na katerega je na vrhu umetelno izvezen Gym Red Jumpman. Na polovici jezika je kos rdečega materiala, skozi katerega lahko potekajo vezalke, ki jih ohranjajo stabilne. Vanj je všita bela številka 23 - neposreden poklon številki, ki jo je na igrišču nosil Michael Jordan.

Ko se približate petnemu delu čevlja, je na njem še več telovadno rdečih delov. Nizko izrezan ovratnik, notranja podloga in podplat so v tem prijetnem tonu, prav tako tudi peta, ki je tik pod majhnim pravokotnikom iz rdečega usnja, ki drži stvari skupaj na zadnji strani. Celo niz Jordanovih kril, izvezenih na peto, je telovadno rdeč, kar pomeni, da se prefinjeno zlije z usnjeno ploščo, na kateri je nameščen. Nasprotno velja za Jumpman na podplatu - zaradi uporabe bele barve je jasno viden na rdečem ozadju.

Pod tem vrhunskim usnjenim zgornjim delom je trpežen gumijast podplat, na katerem sta uporabljeni isti dve barvi kot na preostalem delu čevlja. Vmesni podplat in linija šivov, ki ga obkroža, sta bele barve, medtem ko je podplat od pete do prstov v barvi Gym Red. Prva značilnost ima v peti vzmeten žep z vgrajenim zrakom, poleg blaženja s peno po preostalem delu stopala, kar zagotavlja mehko udobje pri vsakem koraku. Nazadnje se celoten čevelj pri podpori zanaša na oprijemalne vzorce podplata. Ti vključujejo koncentrične kroge, ki jih delijo ravne črte pod sprednjim delom stopala, in niz debelih izboklin pod peto. V vdolbino na sredini podplata sta vtisnjena beseda "Nike" in simbol "swoosh", kar zaokrožuje zasnovo z opomnikom na blagovno znamko, s katero se je vse skupaj začelo.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 1
  • Slog Low
  • Koda 553558-611

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod