SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Low

"University Blue"

553558-041

Jordan 1 Low 553558-041 01
Jordan 1 Low 553558-041 02
Jordan 1 Low 553558-041 03
Jordan 1 Low 553558-041 04

Zaradi drzne barvne palete so te superge Jordan 1 Lows zelo zaželene. Dva kontrastna tona pokrivata večino oblike, medtem ko se tretji - beli - pojavi le na vmesnem podplatu, ki vključuje zaprt Nike Air za udobno hojo. Pod njim je podplat univerzitetno modre barve, njegovi vzorci oprijema v obliki koncentričnih krogov pa v kombinaciji z debelimi utori in vrezanimi linijami uporabniku nudijo trden oprijem.

Več delov vzdržljivega usnjenega zgornjega dela ima enako osupljivo modro barvo, vključno s prstnim delom, ki je označen z različnimi prezračevalnimi luknjami. Te prinašajo hladen zrak do sprednjega dela stopala, črni blatnik, ki ga obdaja, pa ustvarja mogočno estetiko, ki se nadaljuje po celotnem čevlju. Črna barva prekriva usnjene dele tik za sprednjim delom stopala, vzdolž očesnega traku in skozi sredino stopala. Medtem se črne vezalke križajo čez univerzitetno modri jezik, na vrhu katerega je črn logotip Jumpman izvezen neposredno v njegovo površino. Ta barvna shema je v notranjosti copata obrnjena, saj sta podloga in vložek popolnoma črna, velik logotip Jumpman, natisnjen na slednjem, pa je v univerzitetno modri barvi.

Dodatni kosi vrhunskega modrega usnja obdajajo peto, najprej v traku materiala, ki obdaja ovratnik nizkega vrha, nato pa še prek polmesečastega dela pete. V njegovo površino je s črno nitjo všit niz kril Air Jordan, tik nad njim pa je majhen pravokotnik iz modrega usnja. Na obeh straneh tega je univerzitetno modri šumnik. Ti segajo vzdolž bokov copata, kjer izstopajo v primerjavi s temno črno površino zadaj, in tako dinamično zaključujejo to drzno zasnovo.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 1
  • Slog Low
  • Koda 553558-041

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod