SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Low

"True Blue"

553558-412

Jordan 1 Low 553558-412 01
Jordan 1 Low 553558-412 02
Jordan 1 Low 553558-412 03

Te športne copate Jordan 1 Lows imajo klasično tribarvno barvno shemo in retro videz. Gumijast podplat ima podplat iz cementno sive barve, vrezan z različnimi strukturami oprijema, ki uporabniku zagotavljajo trdno podlago. Medtem je bel vmesni podplat prežet z dvema oblikama blaženja - Nike Air in peno -, ki ustvarjata mehko podlogo. Njegov zgornji rob obkroža linija šivov, nameščena v plitvem žlebu, in tako dopolnjuje estetiko enote podplata.

Na vrhu je zgornji del, izdelan iz več gladkih usnjenih plošč. Bela barva predstavlja spodnji sloj, ki prekriva prstni del s perforacijami, ki dihajo, in srednji del stopala, ki se v trikotni obliki razteza nazaj proti peti in se nato zoži v tanek trak, ki poteka okoli pete. Na vrhu prekriva nizko izrezan ovratnik, ki je v modri barvi. Ko ta del doseže zgornji del, se spremeni v mrežico Cement Grey, ki prekriva notranjo podlogo in zadnji del jezika. Pod tem se nahaja podplat True Blue, na katerem je natisnjen velik bel logotip Jumpman. Če ga pogledamo od zgoraj, ustvarja mogočen videz, saj je v nasprotju z drugim logotipom Jumpman, ki se pojavi v nasprotni smeri v resnično modrih odtenkih na jeziku Cement Grey, ki ima tudi sam modro obrobo.

Vezalke so okrašene v enakem prijetnem odtenku modre barve kot preostali del copata, prav tako pa tudi ušesca, skozi katera so napeljane. Tri najnižje zanke na vsaki strani so potisnjene v dodatne modre prelive, za katerimi se začne blatnik sprednjega dela stopala. Ta nato obkroža sprednji del prsta, spet v resnično modri barvi. Ta odtenek nosi tudi peta, na njeni površini pa je skrbno izvezen niz kril Air Jordan Cement Grey. Ta prijeten odtenek sive barve se še zadnjič pojavi na šumnikih, ki krasijo boke in zaključujejo to privlačno zasnovo.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 1
  • Slog Low
  • Koda 553558-412

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod