SPORTSHOWROOM

Nike Air Force 1 Low x Supreme

"Camo"

573488‑330

Nike Air Force 1 Low x Supreme 573488‑330 01

Nike Air Force 1 Low x Supreme je zaradi prikritega vzorca, ki krasi to majico, dobila vzdevek Camo, hkrati pa je njen videz privlačen. Njegova rahlo tonirana enota podplata je sestavljena iz gumijasto rjavega podplata s koncentričnimi krogi, ki se širijo po sprednjem delu stopala in peti ter ustvarjajo klasične vzorce oprijema te silhuete. Ti olajšajo vrtenje in obračanje, robovi pa uporabniku omogočajo, da samozavestno postavi stopalo. Blagovna znamka Nike krasi vdolbino na medialni strani srednjega dela stopala, nato pa vozli v obliki zvezde zaokrožijo oprijemljivo funkcijo, saj so razporejeni na prstih in peti. Medtem je srednji podplat v celoti bel, vključno s teksturirano površino, napisom Air na stranski strani pete, debelo reliefno črto, ki obkroža zadnji del stopala, in šivi, nameščenimi v utor, ki obkroža zgornji rob podplata. V njem je podporno zračno blaženje Air obdano s penasto podlogo, ki zagotavlja odlično raven udobja po celotni dolžini stopala.

V nasprotju s tem je zgornji del izdelan iz trpežnega platna in prekrit z maskirno grafiko, ki združuje bogate tone, kot sta baročno rjava in cargo kaki, z drugimi odtenki zelene in rjave barve. Ta mešanica odtenkov daje čevlju privlačno zemeljsko estetiko, ki prehaja skozi podlago prstnega polja in srednjega dela stopala ter prekrivke na sprednjem delu stopala, na očesu in peti. Kovinski obročki krepijo očesca, da se trdno namestijo vezalke Cargo Khaki, ki zavezujejo športni copat. Na dnu jih drži temnozelena vezalka dubrae z gravuro AF-1 in blagovno znamko Supreme. Na vrhu kamuflažnega jezika je kontrastni bel našitek. Preko njega je vtkanih več delov besedila: črn logotip Nike Air in napis Air Force 1 ter logotip škatle Supreme v črni in beli barvi.

Medtem ko se učinek kamuflaže nadaljuje v notranjosti čevlja in prekriva njegove notranje stene, je podplat svetlo rdeč kot znameniti logotip Supreme. Dvojna blagovna znamka je bila natisnjena na podplat v beli barvi, s čimer je bilo počaščeno močno partnerstvo med obema podjetjema. Če se vrnemo na zunanjo stran, je bil na peto ploščo s tanko črno nitjo všit še en logotip Nike Air. Izpod tega zamaskiranega zavihka se nato pojavijo trije trakovi materiala. Eden od njih tvori ličen šiv po sredini pete, druga dva pa segata navzdol po bokih in oblikujeta bočne šume čevlja. Tako kot preostali del zgornjega dela sta tudi ta prekrita s kamuflažnim platnom, medtem ko je na repu stranskega dela pritrjena etiketa, ki ima na rdeči površini belo besedilo Supreme in je presenetljiv prikaz logotipa blagovne znamke, ki barvito dopolnjuje copat.

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod