SPORTSHOWROOM

Nike Air Force 1 Low x Supreme

"Olive"

573488‑300

Nike Air Force 1 Low x Supreme 573488‑300 01

Ta Nike Air Force 1 Low x Supreme je zaradi svoje minimalistične zasnove eleganten športni copat, zaradi enobarvnega zgornjega dela pa so ga poimenovali Olive. Izdelan je na svetlo gumijasto rjavem podplatu iz gume, oblikovane v znane vzorce oprijema modela AF1. Ti vključujejo dva sklopa koncentričnih obročev, od katerih se eden razteza čez sprednji del stopala, drugi pa čez peto, vozlišča v obliki zvezde na vsakem koncu in debele šipe, ki so enakomerno razporejene ob robovih. To zagotavlja visoko raven oprijema pod nogami, nedotaknjen bel vmesni podplat pa zagotavlja veliko udobja z mešanico pene in zračne blazine Nike Air, katere žep je nameščen v peti. Na zunanji strani srednjega podplata je prisotnost te podporne tehnologije vidna z reliefnim besedilom Air na stranski strani pete. Medtem linija belih šivov poteka v žlebu okoli celotnega zgornjega roba funkcije.

Če se premaknemo na zgornji del, smo običajno usnjeno izdelavo zamenjali za gladko platno Cargo Khaki, kar je izbira materiala in barve, ki čevlju daje določeno prefinjenost. Razporeditev prekrivanj je tradicionalna, z blatnikom na sprednjem delu stopala, ki tvori zaščitni obod okoli prstnega dela, in zadnjim prekrivanjem, ki sega od sprednjega dela ovratnika okoli zadnjega dela stopala. Kovinski obročki krepijo očesca v predelu Cargo Khaki, v vsakem od njih pa so nameščene vezalke v istem olivno zelenem tonu. Na spodnjem delu so te pritrjene z dublerjem za vezalke v barvi Cargo Khaki, na katerem sta gravirana napisa AF-1 in Supreme. Na drugem koncu jezika je na belem našitku viden obsežnejši učinek blagovne znamke v črni barvi. Tam je besedilo Nike Air, nato besede "Air Force 1" in na koncu črno-beli logotip Supreme.

V notranjosti postanejo stvari veliko bolj barvite, saj se podloga Cargo Khaki umakne svetlo rdečemu vložku z dvojnim napisom Supreme in Nike Air v beli barvi. Na zunanji strani peto krasi še en logotip Nike Air v črni vezenini, s strani pa se pojavijo šumniki Cargo Khaki, ki krasijo boki. Iz repa stranskih šumnikov pokuka oznaka, ki s svojo živo rdečo zunanjostjo posnema znameniti logotip Supremeove škatle, na sredini pa je v beli barvi napisano ime blagovne znamke, s čimer se ta elegantni copat zaključi z živahnim nabojem barv.

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod