SPORTSHOWROOM

Nike Dunk Low Premium QS

"Ueno Panda"

747072-101

Nike Dunk Low Premium QS 747072-101 01
Nike Dunk Low Premium QS 747072-101 02
Nike Dunk Low Premium QS 747072-101 03
Nike Dunk Low Premium QS 747072-101 04

Ta Nike Dunk Low Premium QS predstavlja prikupno preobleko klasične črno-bele barve in ustvarja edinstven copat, ki se imenuje Ueno Panda po znamenitem parku v Tokiu. Njen podplat je v celoti bel, z obročastimi linijami oprijema, ki obkrožajo osrednji krog pod sprednjim delom stopala, kar uporabniku omogoča lažje vrtenje. Pod lokom je niz napisov Nike, peta pa vsebuje zanko debelih izboklin, ki zagotavljajo stabilnost pod nogami. Na vrhu je črn vmesni podplat, ki zagotavlja udobje in dopolnjuje oprijem, pridobljen z zunanjim podplatom. To omogoča polnilo iz mehke pene, medtem ko plitev žleb, ki poteka okoli zgornjega roba, dodaja čevlju zanimiv videz.

Medtem na zgornjem delu udobno sintetično krzno pokriva celotno zasnovo od pete do prstov. Na blatniku sprednjega dela stopala in očesu je ta puhasti tekstil črne barve, medtem ko je na predelu prstov, sredini stopala in zadnjem prekrivalu bele barve. Tudi ovratnik vsebuje to krzneno prevleko, preden se peta preklopi v črno usnje. Na ta zadnji element je izvezen napis Nike, z obeh strani pa se pojavlja črni sunek iz istega visokokakovostnega materiala. Vsak logotip se razteza skozi umetno krzno na bokih, da bi se zanesljivo oprl na svojo sredino stopala.

Na zgornjem delu stopala je vse črno, od vezalk do očesnega traku in jezika. Enako lahko rečemo za gladko notranjo podlogo, ki je označena z vrsto drobnih vdolbinic. Vložek pa stvari popolnoma spremeni. Krasi ga očarljiva grafika v svetlo rdečih in modrih tonih, ki predstavlja japonski park, po katerem je čevelj dobil ime. Zadnji spretni dotik tega privlačnega copata je na črnem tkanem jezičku, kjer na temnem ozadju v neokrnjeni beli kaligrafiji izstopa ime parka - Ueno.

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod