SPORTSHOWROOM

Nike Dunk Low

"Panda"

CW1588-100

Nike Dunk Low CW1588-100 01
Nike Dunk Low CW1588-100 02
Nike Dunk Low CW1588-100 03
Nike Dunk Low CW1588-100 04

Ta klasični model Nike Dunk Low ima črno-belo zunanjo podobo, zaradi katere je dobil znani vzdevek Panda. Njegova dvobarvna zgradba se začne na enoti podplata iz trpežne gume, ki na svojem črnem podplatu uporablja tako krožne kot ravne vzorce oprijema, da uporabniku zagotavlja neprekosljiv oprijem. Poleg tega beli vmesni podplat vsebuje mehko penasto blazino, ki zmehča vsak korak, žleb šivov, ki poteka po celotnem obodu, pa mu daje privlačen videz.

Črni in beli toni se ponovno združijo na zgornjem delu, pri čemer slednji odtenek predstavlja osnovni sloj v predelu prstov in sredine stopala ter v pasu, ki obroblja ovratnik in se ovija okoli pete. Prva barva pa prekriva prevleke na sprednjem in zadnjem delu stopala, obenem pa pokriva tudi ušesno mrežico in vezalke, ki jo prečkajo. Elegantne linije šivov je mogoče opaziti po celotnem copatu, tudi ob robovih različnih usnjenih plošč, na belem jeziku in okoli zadnjega dela pete v vzporednih pasovih. Poleg tega linija bele niti obroblja sprednji rob prekrivala pete, njen svetel odtenek pa izstopa, ko poteka čez sredino črnega napisa swoosh na vsaki strani.

Ti drzni logotipi potujejo vzdolž srednjih delov stopala in zadnjih prekrival na vsaki stranici, preden se na koncu srečajo na črnem polkrožnem zavihku pete, na katerem je izvezeno besedilo Nike v kontrastnem belem tonu. Nad zgornjim delom stopala perforacije krasijo predal za prste za dodatno zračnost, v jezik na nasprotnem koncu čevlja pa je všita črna etiketa. Na njegovi površini se pojavi bela blagovna znamka Nike, črna tkanina pa obroblja vrh jezika in ovratnik za njim. Ta črna mreža se nadaljuje v notranjosti copata, dokler ne pride do vložka, ki je bele barve. Zaključni niz črnega besedila Nike se nahaja skupaj s šumnikom swoosh in tako zaključi to vintage zasnovo.

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod