SPORTSHOWROOM
Nike VaporMax 2019

Filtriraj po

  • Razvrsti

  • Spol

  • Znamka (Nike)

  • Kolekcija (Air VaporMax)

  • Model (2019)

Nike VaporMax 2019

Air VaporMax 2019

Od izida leta 2017 je proizvodnja novih, zanimivih in izboljšanih modelov VaporMax nenehna. Nike VaporMax 2019 je tretja izdaja te blagovne znamke, oblikovalska ekipa pa je izvirnik prenovila tako, da je odstranila opredeljujočo tehnologijo Flyknit. Ta odločitev je bila sprejeta po skrbnem testiranju in povratnih informacijah, zbranih z vsega sveta, ki so pokazale, da bi lahko bil zgornji del bolj podporen.

Virtuozni Flyknit je lahko nadomestilo le nekaj revolucionarnega, zato je bil razvit svež material, imenovan Nexkin. Izginili so enojni trakovi in nastal je "prosojen raztegljiv tkani material". Nexkin je podoben materialu Flyknit po svoji zračnosti ter lahkotnosti in prileganju nogavicam, vendar je še boljši v smislu stabilnosti, podpore, vzdržljivosti in vodoodpornosti.

Nike se pri tem ni ustavil. Podobno je bila tudi tehnologija Flywire zamenjana z notranjo kletko, ki se razteza od srednjega podplata do vezalk. Struktura posnema estetiko in inženirstvo visečega mostu in je vidna skozi prosojno zunanjo kožo. Medtem ko ustvarja stabilnost, neguje tudi ključne vizualne motive na modelu VaporMax 2019, okrašene s trakovi TPU po zgornjem delu. Material Nexkin podpira živahnejše barvne odtenke, medtem ko dodana prevleka TPU na zračni blazini zagotavlja neprozornost in s tem možnosti za barvno raznolikost.

Seveda pa ni vse samo motnja in sprememba. Air VaporMax 2019 ohranja brezhibno tehnologijo vmesnega podplata in podplata, blazino po celotni dolžini, lahkoten prilagodljiv občutek in brezčasno privlačnost za ljubitelje ulične mode, športne uporabnike in tekače.

Oceni Nike VaporMax 2019
(0)

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod