SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Mid

"Triple White"

554724-130

Jordan 1 Mid 554724-130 01
Jordan 1 Mid 554724-130 02
Jordan 1 Mid 554724-130 03
Jordan 1 Mid 554724-130 04

Enobarvna zasnova tega modela Jordan 1 Mid mu daje brezčasno eleganco. Znan je kot Triple White in temelji na popolnoma belem gumijastem podplatu, ki ga sestavljata podplat, poln oprijemljivih struktur, kot so pivotni krogi in blokovski utori, ter vmesni podplat z mešanico pene in zračnega blaženja. Medtem ko prvi zagotavlja visoko raven oprijema pod nogami, drugi prinaša udobje, zaradi česar je ta copat praktičen in hkrati zelo primeren za nošenje.

Na zgornjem delu je mogoče opaziti bolj graciozne bele tone, najprej na gladkih delih usnja na predelu prstov, sredini stopala in zgornjem delu pete, nato pa še na teksturiranem usnju prekrival. Nekatere od teh plošč ležijo čez sprednji del stopala v obliki zaščitnega blatnika in para prekrival, ki segajo od srednjega podplata in pristanejo na vrhu očesnega vložka. Druge se pojavljajo na zadnjem delu stopala, kjer je peta nameščena pod ovitkom ovratnika, na katerega stranski strani je subtilno vtisnjen par kril Air Jordan.

Bolj zapleteni učinki blagovne znamke so na kvadratnem obližu na vrhu jezika, oba elementa pa sta zapolnjena z enako osupljivo belo barvo kot preostali del čevlja. Tu je v obliž umetelno všit Jumpman, drugi pa še bolj jasno izstopa na umazano beli površini podplata za nogavice. Tudi oblazinjen srednji ovratnik in notranja podloga sta povsem bela, prav tako kot tumbled leather swooshe, ki krasijo boke tega veličastnega copata.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 1
  • Slog Mid
  • Koda 554724-130

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod