SPORTSHOWROOM

  Jordan 1 Retro High OG

  "Dark Mocha"

  555088-105

  Jordan 1 Retro High OG 555088-105 01
  Jordan 1 Retro High OG 555088-105 02
  Jordan 1 Retro High OG 555088-105 03
  Jordan 1 Retro High OG 555088-105 04

  Te elegantne superge Jordan 1 Retro High OG so izdelane iz mešanice materialov v prefinjenih barvah, kar zagotavlja nepozaben dizajn. Njegov črn podplat vzpostavlja močno podlago z uporabo obročastih vdolbin in pravokotnih utorov, ki imata hrapavo površino, zaradi česar je celota trdna in oprijemljiva. Vmesni podplat Sail, ki počiva na njem, vsebuje blaženje iz pene in zaprtega zraka, ki poleg oprijema podplata zagotavljata tudi udobje.

  Skozi zgornji del je mogoče opaziti več umazano belih tonov ob bokih in v liniji okoli pete med dvema deloma nubuka Dark Mocha. Spodnji del tvori peto, drugi pa se ovija okoli ovratnika. Uporaba tako finih materialov daje temu visokemu športnemu copatu vrhunski občutek, niz kril Air Jordan, vtisnjen v stranski ovratnik v črni barvi, pa dodaja klasičen pridih. Za tem je gleženj v tonu jadra, čeprav ko doseže zgornji del ovratnika, preide v črno barvo. Ta odtenek se nadaljuje po celotni notranjosti, razen nad besedilom Nike Air na podplatu, ki se na temni površini sveti v beli barvi.

  Črna in Sail se ponovno združita na prednjem delu, pri čemer se slednja barva pojavi na predelu prstov, katerega zračne perforacije omogočajo zračenje, prva pa se razširi na blatnik, ki ga obdaja. Črni so tudi robovi za oči in vezalke, jezik pa je bele barve. V zgornji del je všita črna oznaka z belo blagovno znamko Nike Air, ki tako odraža barvno shemo iz notranjosti copata. Črni šumniki se raztezajo vzdolž belih srednjih delov stopala in zaokrožujejo privlačen videz te zasnove.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 1
  • Style High
  • Barva Rjava
  • Edition OG / Retro
  • Šport Prosti čas
  • Koda 555088-105

  SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

  Nadaljuj

  Izberi svojo državo

  Evropi

  Amerike

  Azija Pacifik

  Afrika

  srednji vzhod