SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Retro High OG

"Stage Haze"

555088-108

Jordan 1 Retro High OG 555088-108 01
Jordan 1 Retro High OG 555088-108 02
Jordan 1 Retro High OG 555088-108 03
Jordan 1 Retro High OG 555088-108 04

Oblika v sivih odtenkih te športne copate Jordan 1 Retro High OG, katere vzdevek je Stage Haze, se navezuje na klasične barvne blokade prejšnjih modelov AJ1 in ji daje videz dediščine. Pomemben del tega predstavlja dvobarvna enota podplata s podplatom Grey Fog in belim vmesnim podplatom. Medtem ko ima prvi vzorec oprijema, ki se giblje od vozlišč v obliki zvezde na prstih prek koncentričnih krogov v sprednjem delu stopala, mimo blagovne znamke Nike na sredini stopala do masivnih utorov v peti, ima drugi tako zaprt mehurček zraka kot peno za blaženje. To uporabniku zagotavlja najvišjo raven udobja in oprijema pod nogami.

Medtem se prek zgornjega dela vzpostavi elegantna estetika, najprej zaradi uporabe finih materialov, kot je vrhunsko belo usnje, ki oblikuje plošče na sredini stopala in prstno polje, ki ima vrsto prezračevalnih lukenj za dodatno zračnost na sprednjem delu stopala. Udobno razpokano črno usnje obdaja sprednji del prsta in sestavlja par prekrival, ki ležijo na meji med sprednjim in srednjim delom stopala. Vsaka od teh se povezuje s spodnjim delom stopala in ima tri očesca za črne vezalke. Te se nadaljujejo navzgor skozi razpokano črno usnje nadlakti in se končajo z dvema očescema, stisnjenima v trak belega usnja, ki obdaja ovratnik visoke majice. Za to ploščo je še več razpokanega usnja, spet v temnih tonih, na stranski strani pa je v črni barvi natisnjen niz kril Air Jordan Wings.

Okoli zadnjega dela čevlja je peta Grey Fog, izdelana iz kakovostnega semiša. Tik nad njim, na sredini pete, je majhen kos razpokanega črnega usnja s tankim trakom istega materiala, ki se razteza z obeh strani. Ti črni trakovi potekajo vzdolž zgornjega dela pete in postanejo šumniki, ki obogatijo stranice copata. Še več črnih tonov prekriva jezik in notranjo podlogo, nato pa jezik poudari rožnat preblisk v obliki izvezenega napisa Nike Air v barvi beljene korale. Ta prefinjena uporaba barve se v čevlju umakne drznejšemu izrazu, saj je vložek od vrha do peta prekrit s pastelnim odtenkom. Na to rožnato površino je bil natisnjen niz črnih oznak Nike Air, kar ustvarja vzvišen kontrastni učinek, ki v slogu zaključi športni copat.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 1
  • Slog High
  • Koda 555088-108

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod