SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Mid

"Chicago Black Toe"

554724-069

Jordan 1 Mid 554724-069 01
Jordan 1 Mid 554724-069 02
Jordan 1 Mid 554724-069 03
Jordan 1 Mid 554724-069 04

Pojdi na

  • Nike

  • Nike

Legendarna barvna shema te kolekcije Jordan 1 Mid je bila združena z nepozabnim slogom barvnega blokiranja in ustvarila drzno obliko, ki se je po dveh zgodnjih barvah, ki sta navdihnili njen videz, oprijel vzdevek Chicago Black Toe. Gumijasti podplat vsebuje le enega od treh odtenkov, ki jih najdemo na celotnem modelu, saj ga črna barva prekriva od pete do prstov, od oprijemljivih robov pod zadnjim delom stopala prek srednjega dela z blagovno znamko Nike do koncentričnih obročev pod sprednjim delom stopala in na koncu do konice prstov z zvezdico. To uporabniku zagotavlja odličen oprijem pod nogami, beli vmesni podplat pa je napolnjen z mešanico pene in zračnega blaženja za udobno mehak korak.

Na zgornjem delu vrhunske usnjene plošče prevzamejo črno in belo barvo enote podplata ter ju dodajo tretjemu in zadnjemu tonu, ki krasi ta športni copat: Gym Red. Ta bogat odtenek se pojavi na prekrivnih delih sprednjega dela stopala, očesu, petah in ovitku ovratnika, medtem ko bela barva poudari plošče srednjega dela stopala in jezik, črna pa označuje polje za prste in ovratnik. Iz pravokotnika usnja v barvi Gym Red, ki se nahaja na sredini pete, se nato pojavijo črni šumniki, ki segajo navzdol po bokih in tako ustvarijo močan kontrast s svetlejšim materialom, ki je nanizan pod njim.

Notranjost čevlja je večinoma črna, saj celo zadnji del jezika prevzame ta temni ton, vendar sta našitek, všit v ta zadnji del, in Jumpman, natisnjen na vložku, opazni izjemi. Mehka črna tkanina se razteza po notranji podlogi, da uporabniku zagotovi še več udobja, nato pa na vrhu jezika poudari nalepka Gym Red. V to živahno obarvano etiketo je vtkan črn logotip Jumpman, pod njim pa je izpisana beseda "Air". Pod tem so črne vezalke, ki v primerjavi z belo barvo jezika poskrbijo za še več tonskih sprememb, še nižje pa je prednji del noge okrašen z več perforacijami za dodatno zračnost v sprednjem delu stopala. Na koncu je v stranski ovitek ovratnika vtisnjen še en privlačen emblem v obliki para črnih kril Air Jordan Wings, ki zagotavlja prepričljiv zaključek tega nepozabnega dizajna Air Jordan 1.

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod