SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Mid

"White Shadow"

554724-073

Jordan 1 Mid 554724-073 01
Jordan 1 Mid 554724-073 02
Jordan 1 Mid 554724-073 03
Jordan 1 Mid 554724-073 04

Te superge Jordan 1 Mid v sivi barvi so v dizajnu, ki prekipeva od polirane elegance in ki nosi vzdevek White Shadow (Bela senca). Ta se začne pri črno-beli enoti podplata, ki prvi ton nosi na oprijemljivem podplatu, drugi pa skozi srednji podplat z zračno blazino. Medtem ko je ta zadnja značilnost napolnjena s peno, da bi okrepila podporo, ki jo zagotavlja zaprti Air v peti, ima podplat oprijemalne vzorce v različnih oblikah, ki zagotavljajo kakovosten oprijem pod nogami.

Na tem robustnem podplatu je gladek usnjen zgornji del, sestavljen iz večplastnih plošč v treh kontrastnih odtenkih. Prvi je beli, ki je viden na petah, na očesu, ovitku ovratnika in predelu za prste. Čeprav prvih dveh delov ne krasijo nobeni dodatni okraski, ima ovitek ovratnika na svoji stranski strani natisnjen dinamičen niz kril Air Jordan v črni barvi, prstni del pa vključuje vihrave linije prezračevalnih lukenj, ki prispevajo tako k estetiki copata kot tudi k njegovi že tako visoki ravni udobja.

Naslednja barva je črna, njeni elegantni toni pa prehajajo skozi sredino stopala, obloge na sprednjem delu stopala, vezalke in tkano etiketo na jeziku. Sam jezik je bel, na njegovem vrhu pa je našit bel logotip Jumpman nad besedo "Air". To prepletanje črnih in belih elementov ustvarja vrsto drznih tonskih variacij po celotni zasnovi, ki jih še dodatno poudari tretja barva - srednje siva. Tako srednji ovratnik kot bočne šape so zapolnjene v njenih nevtralnih odtenkih, kar prinaša eleganten videz bokov. Nazadnje je notranjost čevlja črna od vrha do peta, značilen beli Jumpman na podplatu pa zaključuje ta nepozabni copat.

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod