SPORTSHOWROOM

Nike Air Force 1 Low x Supreme

"Black"

573488-090

Nike Air Force 1 Low x Supreme 573488-090 01
Nike Air Force 1 Low x Supreme 573488-090 02
Nike Air Force 1 Low x Supreme 573488-090 03
Nike Air Force 1 Low x Supreme 573488-090 04

Ta elegantna izdaja modela Nike Air Force 1 Low v sodelovanju s podjetjem Supreme vključuje majhno paleto klasičnih barv, kar mu daje prefinjen videz. Čevelj, ki je zaradi večinoma enobarvne narave zgornjega dela preprosto poimenovan Black, je izdelan na oprijemljivem gumijastem podplatu v vintage gumijasto rjavem tonu. Ta prekriva vse od zvezdic, vtisnjenih na prstih in peti, do žlebov ob robovih in krožnih oblik tekalne plasti, ki se širijo po sprednjem delu stopala in peti. Na to močno podlago je položen popolnoma bel vmesni podplat z velikimi črkami Air, vtisnjenimi na stranski strani pete, in debelo črto, ki se dviga iz zadnjega dela stopala. Ta elegantna prevleka skriva s peno napolnjeno sredino z zračnim blaženjem Air v peti, ki ustvarja zelo udobno platformo za hojo uporabnika.

Zgornji del nato preide v kontrastno črno barvo, ki prekriva celoten izdelek od pete do prstov. Izdelan je iz vodoodporne tkanine, ki pomaga zaščititi uporabnika, in je urejen na enak način kot ikonična silhueta AF1 - s podlogo, vidno na predelu prstov in sredini stopala, ter prekrivnimi plastmi okoli sprednjega dela stopala, zadnjega dela čevlja in očesnega roba. Črni kovinski obročki utrjujejo očesca pri tej zadnji značilnosti, kar pomeni, da črne vezalke trdno držijo na mestu, ko se zavežejo nad jezikom, ki je prav tako črn. V tem temnem odtenku je celo dvozanka za vezalke, na njeni površini pa je izklesano besedilo AF-1 in Supreme.

V notranjosti čevlja je presenetljivo rdeča barva, ki prekriva podplat. Beli učinki blagovne znamke poudarjajo skupna prizadevanja Nike in Supreme na tem živahno obarvanem podplatu, preden se notranje stene vrnejo v črno barvo. Bela lisa nato polepša zgornji del jezika. Na njegovi površini je pod znanimi oznakami Nike Air in Air Force 1 vpleten črno-beli logotip Supreme. Še en logotip Nike Air je izvezen na zavihku pete, tokrat s privlačno belo nitjo, stranice pa krasijo črne šumniki. Izza repa stranske kljukice Nike se pojavi rdeča oznaka, ki posnema takoj prepoznaven logotip Supremejeve škatle - primeren zaključek te elegantne zasnove.

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod