SPORTSHOWROOM

Nike Air Force 1 High x Supreme ‘World Famous’

"Black"

698696-010

Nike Air Force 1 High x Supreme ‘World Famous’ 698696-010 01

Ta črna različica športnih copat Nike Air Force 1 High x Supreme 'World Famous' ima drzno dvobarvno konstrukcijo z osupljivimi belimi poudarki za privlačen videz. Osnova je trpežen gumijast podplat, ki je v celoti črn od pete do prstov. Podplat ima okrogle obroče, ki se raztezajo po peti in sprednjem delu podplata in zagotavljajo visoko raven oprijema pod nogami, medtem ko ušesa ob robovih in zvezde na obeh koncih zagotavljajo stabilnost celotne strukture. Debel vmesni podplat skrbi za oprijem čevlja in zagotavlja udobje z mešanico blaženja iz mehke pene in žepa z vgrajenim zrakom Air v peti. Na bočni strani vmesnega podplata so vtisnjene velike črke, ki označujejo vzmetno oblazinjenje v notranjosti, zgornji rob podplata pa obkroža trak črnih šivov, ki ga vizualno ločuje od zgornjega dela.

Zgornji del sestavljajo visokokakovostne črne usnjene plošče, tako na osnovnem sloju kot na prekrivnih delih. Prve so vidne na predelu prsta in srednjih ploščah stopala, ki vsebujejo perforacije za zagotavljanje zračnosti, druge pa sestavljajo blatnik sprednjega dela stopala, očesni del in zadnjo ploščo. Prav na tej zadnji prevleki se začnejo pojavljati svetlo beli poudarki, saj je beseda "Supreme" natisnjena v tem zelo kontrastnem tonu po celotnem zadnjem delu čevlja. Tu se obrača pod bleščečim črnim zavihkom na peti, katerega stranice so ostale nepovezane, tako da je mogoče skozi njega napeljati trak za gleženj iz tkanine. Ta element krasi še več izrazitega belega besedila, ki tokrat po črni površini večkrat prikazuje besede "World Famous". Ta trak je pritrjen z velcro in pomaga pri tesnem prileganju okoli gležnja. Medtem je na zavihku pete leto ustanovitve Supreme predstavljeno s številko 94 v beli vezenini, nad njo pa se je izrisal kričeč rdeč swoosh.

Notranje stene in zadnji del jezika se ujemajo s črno barvno shemo, ki jo najdemo na večjem delu copata, na podplatu pa je poleg bele blagovne znamke Supreme in logotipa Nike Air viden še en osupljiv blesk rdeče barve. Drugje na vrhu jezika iz črnega platna je nad rdečim in belim logotipom Supreme bela nalepka z napisom Nike Air in Air Force 1. Na drugem koncu jezika je srebrna vezalka dubrae, v katero sta nežno vtisnjena napisa AF-1 in Supreme. Poleg teh očarljivih barvnih črt je tu še zadnji izbruh lahkotnosti, saj so šumniki, ki kraljujejo na bokih, izdelani iz belega usnja, s čimer se ta sodelovalni visoki copat nepozabno zaključi.

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod