SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro Low

"Rose Gold"

AH7860-105

Jordan 11 Retro Low AH7860-105 01
Jordan 11 Retro Low AH7860-105 02
Jordan 11 Retro Low AH7860-105 03
Jordan 11 Retro Low AH7860-105 04

Jordan 11 Retro Low je zaradi nežne uporabe barv videti prefinjeno in elegantno. To je vidno na podplatu, katerega večinoma prosojna površina je prelita z nežnim pridihom rožnate barve, ki razkriva ploščo iz ogljikovih vlaken v ozadju. Na sprednjem delu stopala in peti se nato pojavijo podplati jadra z oprijemnimi linijami v obliki ribje kosti, ki zagotavljajo dodaten oprijem, medtem ko omenjena plošča podpira stopalo, njeno površino pa krasi mreža dveh sivih tonov in beli Jumpman. Na vrh je položen klasičen bel vmesni podplat iz pene Phylon, v notranjosti pa je po vsej dolžini napolnjena zračna blazina Air, ki zagotavlja veliko udobja pod nogami.

Na zgornjem delu je običajni blatnik iz lakastega usnja zamenjala podobno bleščeča plošča s kovinskim rdeče-bronastim sijajem, zaradi katerega je copata dobila svoj vzdevek: Rose Gold. Še en prijeten rožnat odtenek zapolnjuje preostali del zgornjega dela, vključno z usnjeno četrtinsko ploščo, prekrivko pete in celo mrežastim sistemom vezalk, ki je tukaj oblikovan iz usnjenih trakov in ne iz tekstila na osnovi preje. Vsak od teh svetlo rožnatih trakov se zaključi z zanko, skozi katero se napeljejo vezalke, pri čemer je vrvi podobna vrvica v istem tonu kot zgornji del okoli nje, kar daje čevlju skladen občutek. Ta učinek dosežeta tudi jezik in njegov našitek za blagovno znamko, saj sta prav tako rožnata, medtem ko sta besedilo in Jumpman, všita v slednjega, kovinsko rdeče bronaste barve za pridih tonske raznolikosti.

V notranjosti ostaja barvna paleta enaka, tako podloga kot vložek sta prevlečena v svetlo roza odtenek. Enako lahko rečemo za zadnjo stran jezika in našitek, čeprav je Jumpman, ki tam prebiva, v temnejšem odtenku roza barve, tisti na podplatu pa je bel. Na zunanji strani se podloga razširi čez zadnji del čevlja in ustvari majhno ploščo na peti, ki jo krasi stilizirana številka 23 v kovinski rdeči bronasti barvi. Ta graciozna barva se nato še zadnjič pojavi na miniaturnem Jumpmanu, ki je izvezen na sredini pete in zaokrožuje ta eleganten nizki copat AJ11.

  • Spol Ženske
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 11
  • Koda AH7860-105

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod