SPORTSHOWROOM

  Filtriraj po

  • Razvrsti

  • Spol

  • Znamka (Nike)

  • Kolekcija (Air Force 1)

  • Model (Fontanka)

  • Tehnologija

  • Šport

  • Velikost

  • Barva

  • Cena

  Nike Air Force 1 Fontanka

  35 izdelkov

  Model uporniškega videza, navdahnjen z rave kulturo.

  Air Force 1 Fontanka

  Model Nike Air Force 1 Fontanka, ki ga je navdahnila evropska rave kultura, predstavlja dobrodošlo popestritev kolekcije AF1. Spodnji del copata je dokaj robusten z nekoliko višjim srednjim podplatom, ki se zgoraj zaključi v ravni liniji in ne v krivini, kot pri nekaterih drugih modelih. Utor na gornjem delu podplata nima šivov, v peti pa je mehka pena React Foam, ki nudi tako udobje kot tudi odboj. Zunanja stran srednjega podplata je na prednjem delu okrašena s pravokotnikom vrezanih diagonal. Ta subtilen okrasek se nadaljuje tudi na vidnem delu spodnjega podplata z utori, ki so bolj stisnjeni skupaj kot na preostanku podplata.

  Spodnji podplat je po sredini vizualno razdeljen na dve polovici, od katerih je ena stran opazno zamaknjena naprej. To pomeni, da se delček zunanjega podplata, ki se sicer na petnem delu ukrivi, nariva na srednji podplat.

  Tudi na zgornjem delu copata je kar nekaj zanimivih oblikovnih detajlov, ki definirajo model Air Force 1 Fontanka, kot so na primer delčki iz umetnega ali pravega usnja nenavadnih oblik. Poleg klasičnih panelov na prednjem, srednjem in opetnem delu čevlja je podloga za luknjice tudi tu iz dveh plasti, pri čemer se gornja začne pri drugem nizu luknjic ter se za zadnjo luknjico razširi v krilat podaljšek. Nekje na sredini štrli izmed obeh plasti majhen košček materiala, ki deluje skoraj kot podaljšek kljukice ‘swoosh’, s katero se skoraj stika.

  Tudi sama kljukica ‘swoosh’ ima na spodnji polovici dodatno plast, ki zareže skozi njeno sredino in bogati teksturo copata z uporabo materialov, kot sta semiš ali umetno usnje. Podvojen je tudi jezik, na katerem se pojavijo tri Nike kljukice ‘swoosh’ – posebna značilnost izključno modela AF1 Fontanka. Petni del je razdeljen na tri segmente: večjega sredinskega in dva manjša stranska, ki se včasih pojavita v drugi barvi ali materialu.

  Vse tri petne dele povezuje dinamičen cikcak šiv, ki izpostavlja še eno posebnost tega modela: dodelane šive v neobičajnih vzorcih, ki se pojavljajo na zgornjem delu copata. Prednji del prek prstov obrobljata dva niza šivov, pri čemer en zaide vmes na osrednji panel, preden se ponovno vrne na zunanjega. Dodatni šivi se pojavijo tudi na stranskem panelu copata in po sredini kljukice ‘swoosh’. In kot zadnje: perforacije na delu prek prstov so pri tem copatu razporejene v naključnem vzorcu, kar poudarja svojevrstno estetiko in neobičajnost modela Air Force 1 Fontanka.

  Oceni Nike Air Force 1 Fontanka
  (0)

  SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

  Nadaljuj

  Izberi svojo državo

  Evropi

  Amerike

  Azija Pacifik

  Afrika

  srednji vzhod