SPORTSHOWROOM

Filtriraj po

  • Razvrsti

  • Spol

  • Znamka (Nike)

  • Kolekcija (Air Force 1)

  • Model (Luxe)

  • Slog

Air Force 1 Luxe

Nike Air Force 1 Luxe je Low superge, izdelana za moške. Izdelan je na debelem podplatu in ima videz robustnega škornja. Koncentrični krogi, značilni za Air Force 1, so spremenjeni v obliko romba, linije oprijema pa so narebreni cikcaki v oglatem dizajnu. Utori ob strani podplata niso enakomerni - vsak četrti je potopljen -, kar vodi do neenakomernega oboda, ki se ujema z videzom tekalne plasti pod podplatom.

Vmesni podplat ima dvoslojni profil, sestavljen iz širšega dela na dnu, ki ob robu tvori ozko stopnico. Ta spodnji del ima teksturirano površino, na njegovi stranski strani pa je v krepki, povečani pisavi vtisnjeno besedilo Air. Zgornji del je gladek in ima šiv, ki omogoča dolge šive. Pri nekaterih supergah AF1 Luxe je navoj enake barve kot vmesni podplat, na primer pri modelu Burnt Sunrise s klasičnim gumijasto rjavim odtenkom. Obstajajo tudi različice, kot je Black Gum, katere rumeni šiv močno kontrastira s črnim srednjim podplatom. Na koncu je debel, debel vmesni podplat modela Air Force 1 Luxe v kombinaciji z njegovim podplatom uporabniku poleg trdne in vzdržljive podlage zagotovil dodatno višino.

Poleg klasičnih prekrival iz visokokakovostnih materialov, kot sta usnje in semiš, je bil z dvojnim slojem poudarjen tudi napis swoosh. Dva para velikih šivov povezujeta ta dvojni swoosh z lateralno ploščo na sredini stopala, le en par pa je na medialni strani, da bi zagotovil kontrast. Na spodnjem delu podplata je tudi dodaten predelek s šivi, v katerega je izvezen šumnik. Medtem ko imata ta dva elementa pri modelih, kot je Summit White, enako barvo, je pri čevljih, kot sta Pecan ali Pearl White, vsak od njiju v drugačnem odtenku, v tem primeru rjava na belkasti barvi. Ta prefinjen učinek blagovne znamke dodaja razkošen pridih, prav tako kot zgornje zanke, ki so ovalne oblike, obložene s kovino ali drugim trpežnim materialom in obdane z nežnim šivom. V predelu za prste so perforacije, ki so navadno razporejene v linijah, ki se širijo proti sprednjemu delu stopala, pri čemer je pomembna izjema prefinjen model Brown Basalt, pri katerem so prezračevalne luknje oblikovane v očarljiv vzorec vrtečih se linij.

Na jeziku je odtisnjeno besedilo Nike v enaki debeli pisavi kot napis Air na srednjem podplatu, tik pod njim pa je široka, koničasta zanka za vezalke. Številne superge AF1 Luxe se zapenjajo z vrvico podobnimi vezalkami, ki imajo na konicah kovinske okraske, le nekaj, kot je Providence Purple, pa je opremljenih z bolj tradicionalnimi ploščatimi vezalkami. Na zadnjem delu čevlja je znana plošča na peti. Na njej je vtisnjen preprost napis swoosh in velik par šivov, ki jo povezuje s petnim trakom spodaj. Na podplatu se ponovno pojavi podcenjena blagovna znamka - swoosh z rokopisnim besedilom Nike, natisnjenim nad njim z malimi črkami. Kombinacija teh subtilnih potez in robustnega podplata je tista, ki daje moškemu modelu Air Force 1 Luxe edinstven značaj.

Oceni Nike Air Force 1 Luxe
(0)

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod