SPORTSHOWROOM

  Filtriraj po

  • Razvrsti

  • Spol

  • Znamka (Nike)

  • Kolekcija (Air Force 1)

  • Model (Luxe)

  • Barva

  • Tehnologija

  • Edition

  • Šport

  Air Force 1 Luxe

  Model Nike Air Force 1 Luxe izstopa zaradi svojega debelejšega podplata, ki daje čevlju robustnejši izgled. Koncentrične kroge, značilne za copate AF1, so pri tem modelu nadomestile bolj rombaste oblike z robovi, oblikovanimi v ostrejši cikcak liniji. Čepki, ki obrobljajo zunanji podplat, so neenakomerno razporejeni, saj je vsak četrti čepek udrt, kar dopolnjuje poseben značaj zunanjega podplata.

  Srednji podplat je razdeljen na dva dela. Površina širšega spodnjega dela, ki se stopničasto razširi navzven, je teksturirana, na zunanjem delu copata pa jo krasi izbočen napis Air v odebeljeni in povečani pisavi. Zgornji del srednjega podplata je gladek z utorom z dolgimi šivi. Debel in robusten srednji podplat v kombinaciji z zunanjim podplatom tvori rahlo platformo, ki poviša uporabnika, hkrati pa tvori trpežno in kompaktno podlago copatu Air Force 1 Luxe.

  Poleg klasičnih panelov zgornjega dela, ki se pojavljajo v kvalitetnejših materialih, kot sta usnje ali semiš, na copatu izstopa kljukica ‘swoosh’, ki je narejena iz dveh plasti materiala. Dvojna kljukica ‘swoosh’ je na zunanjem delu copata na podlago pritrjena z dvema paroma šivov, na notranjem pa le z enim parom, kar ustvarja kontrast. Šivani okras se nadaljuje tudi na dnu podloge za vezalke z izvezeno kljukico ‘swoosh’, ki copatu daje luksuzno noto skupaj z zgornjima luknjicama ovalne oblike, ki sta znotraj ojačani s kovino ali drugim trpežnim materialom, zunaj pa obdani z linijo šivov.

  Na jeziku je vtisnjen napis Nike v enakem odebeljenem fontu, kot je uporabljen za napis Air na srednjem podplatu. Pod njim je širša zanka za vezalke. Pri večini različic copat AF1 Luxe so vezalke okrogle s kovinskimi zaključki na koncih, le nekaj različic pa ima široke vezalke. Opetnik je dokaj klasične oblike, le da ima vtisnjeno preprosto kljukico ‘swoosh’, na trak prek pete pa je prišit s parom širših šivov. Tudi oznake na notranjem podplatu so dokaj zadržane – kljukica ‘swoosh’ z napisom Nike iz malih črk, natisnjenim prek nje. Kombinacija takih subtilnih elementov in robustnega podplata je to, kar daje modelu Air Force 1 Luxe edinstven značaj.

  Oceni Nike Air Force 1 Luxe
  (0)

  SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

  Nadaljuj

  Izberi svojo državo

  Evropi

  Amerike

  Azija Pacifik

  Afrika

  srednji vzhod