SPORTSHOWROOM

  Filtriraj po

  • Razvrsti

  • Spol

  • Znamka (Nike)

  • Kolekcija (Air Force 1)

  • Model (PLT.AF.ORM)

  • Tehnologija

  • Style

  • Šport

  • Velikost

  • Barva

  • Cena

  Nike Air Force 1 PLT.AF.ORM

  15 izdelkov

  Elegantna superga z debelejšim podplatom.

  Air Force 1 PLT.AF.ORM

  Model Nike Air Force 1 PLT.AF.ORM prevzema novejšo obliko superge, ki je nižja v sprednjem delu, kar pomeni tesnejše prileganje. Najopaznejša značilnost tega modela je debelejši srednji podplat, ki se proti peti razcepi v dva sloja enega nad drugim, zaradi česar copat nudi več blazinjenja in s tem večje udobje in mehkobo. Med obema plastema zija globok utor, nad njim pa je velik napis Air. Spodnji podplat ima značilne koncentrične kroge, ki so klasika pri modelih AF1. Vidni šivi se na srednjem podplatu pojavijo zgolj spredaj, na preostanku podplata pa so ti zgolj nakazani z robom.

  Kar se tiče zgornjega dela copata Air Force 1 PLT.AF.ORM, je razporeditev šivov in različnih usnjenih elementov spremenjena. Medtem ko se sredinski panel na notranji strani čevlja spaja z zadnjim panelom v klasični poševni liniji s cikcak šivom, je sredinski panel na zunanji strani čevlja podaljšan prek konca kljukice ‘swoosh’ do opetnika, kar vizualno ustvari horizontalno razdelitev zadnjega dela superge. Podloga za luknjice je na vrhu z nekaj izstopajočimi šivi prišita na dodaten element na srednjem delu copata, ki se zaključi pod njo.

  Na zunanji strani je dolga in elegantna kljukica ‘swoosh’ pomaknjena nekoliko naprej, saj se začne tik za delom, ki pokriva prste, se spusti pod zgornji rob srednjega podplata in konča tik pred opetnikom. Za razliko od nje je kljukica ‘swoosh’ na notranji strani pomaknjena nazaj, z glavnino pri srednjem delu, kjer jo spredaj deloma prekriva prednji usnjeni panel, zadaj pa opetnik. Linija šivov nakazuje, kje se pod tema dvema plastema kljukica nadaljuje. Panela, ki izrisujeta kljukici ‘swoosh’ sta na obeh straneh pri vrhu všita pod valovito podlogo za luknjice, a šivi, ki ju držijo na mestu, jasno izrisujejo klasično obliko logotipa.

  Poleg teh zelo očitnih razlik dizajn modela Air Force 1 PLT.AF.ORM ponuja še celo vrsto ustvarjalnih podrobnosti. Spodnji šiv na opetniku je od roba umaknjen par milimetrov, kar ustvari tanek štrleči rob. Drugje je na dnu vezalk uporabljena elegantna ploščica iz kovine z minimalističnim pravokotnikom in drobno kljukico ‘swoosh’ v zgornjem kotu. Pod njo je na čelo podloge za luknjice izvezen napis “AF1”. To je le nekaj primerov tipičnih oznak znamke, uporabljenih na modelu AF1 PLT.AF.ORM. Napis “Nike Air” je izvezen tudi na opetniku in jeziku, na notranjem podplatu pa se pojavi napis “AF1.EST.1982”, ki obeležuje izdajo prvega modela linije Air Force 1. Nenazadnje so tu še drobne perforacije na delu prek prstov v obliki piramide, usmerjene k prstom, ki zaokrožuje to supergo, polno zanimivih podrobnosti.

  Oceni Nike Air Force 1 PLT.AF.ORM
  (0)

  SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

  Nadaljuj

  Izberi svojo državo

  Evropi

  Amerike

  Azija Pacifik

  Afrika

  srednji vzhod