SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Retro High OG

"Shadow 2.0"

555088-035

Jordan 1 Retro High OG 555088-035 01
Jordan 1 Retro High OG 555088-035 02
Jordan 1 Retro High OG 555088-035 03
Jordan 1 Retro High OG 555088-035 04

Ta model Jordan 1 Retro High OG temelji na izvirniku iz leta 1985 in prinaša čar dediščine ter vzdevek Shadow 2.0. Pod nogami ima črn podplat z znanimi oprijemljivimi vzorci, ki jih najdemo na drugih modelih AJ1, vključno z vrtljivimi krogi na sprednjem delu stopala in bolj linearnimi oblikami po peti, ki olajšajo različne vrste gibanja. V beli vmesni podplat, ki je pritrjen nanj, je bila nameščena kombinacija zračnega in penastega blaženja, s čimer je bil ustvarjen čevelj, ki je hkrati trpežen in udoben za hojo.

Na zgornjem delu je bila uporabljena klasična črna in siva barvna paleta prejšnje barvne različice Shadow, pri čemer prvi ton deluje kot osnovni sloj, drugi pa pokriva prekrivne plasti. Kot tak je tudi predpražnik črne barve, njegova površina pa je zapolnjena s prezračevalnimi odprtinami, ki zagotavljajo hladilni učinek skozi sprednji del stopala. Obdaja ga blatnik v sivi barvi svetlega dima, tik za njim pa se od srednjega podplata navzgor razteza par prekrival v istem tonu. Vsak od teh ima po tri očesca, ki držijo spodnji konec črnih vezalk. Preostali del dolžine teče skozi očesca svetlosivega dimno sivega naramnika in pritrdi stopalo pod črnim platnenim jezikom.

Drugod gladke usnjene plošče obdajajo peto - na vrhu z delom, ki se ovija okoli gležnja visoke pete, in v obliki pete na dnu. Medtem ko je slednja elegantno gladka, ima prva na svoji stranski strani v črni barvi natisnjen niz kril Air Jordan Wings. Medtem blagovna znamka Nike Air v barvi svetlo dimne sivine poudarja črno nalepko na jeziku in podplat. Še več temnih odtenkov prekriva notranjo podlogo, zunanji del ovratnika in srednji del stopala, ki se zožuje, ko se ukrivlja navzgor proti peti. Čez vsako stransko steno leži svetlosiv swoosh, nepozabni logotipi pa temu elegantnemu modelu Air Jordan 1 dodajo še zadnjo elegantno noto.

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod