SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Retro High OG x Spider-Man

"Origin Story"

555088-602

Jordan 1 Retro High OG x Spider-Man 555088-602 01
Jordan 1 Retro High OG x Spider-Man 555088-602 02
Jordan 1 Retro High OG x Spider-Man 555088-602 03
Jordan 1 Retro High OG x Spider-Man 555088-602 04

Pojdi na

  • Nike

  • Nike

Ta model Jordan 1 Retro High OG x Spider-Man je oblikovan po modelu, ki ga je nosil Miles Morales v animiranem filmu Spider-Man: Into the Spider-Verse. Ime so dobili z vzdevkom Origin Story, kar se nanaša na film o Milesovih začetkih, ko je postal priljubljeni superjunak. Njegova barvna shema se zgleduje po klasični zasnovi iz filma Chicago, vendar je nekoliko spremenjena, da bi bolj odražala Spider-Manovo slavno obleko. Za začetek je podplat izdelan iz prosojne gume z nežnim modrim odtenkom. Ohranja znane oblike oprijema s krožnimi vdolbinami na sprednjem delu stopala in ušesi, ki se vlečejo okoli pete, ter tako zagotavlja enako kakovosten oprijem kot drugi modeli AJ1. Nad tem leži navaden bel vmesni podplat, napolnjen s kombinacijo pene in zračnega blaženja Air za mehko podporo pod nogami.

Barvna kombinacija zgornjega dela se ujema z barvno kombinacijo, ki smo jo videli na drugih supergah Chicago, saj je bela barva osnovni sloj z rahlo teksturirano površino sredine stopala in prstnega dela, prekrivne plasti pa so v barvi Gym Red. Slednje tvorijo blatnik sprednjega dela stopala, par prekrival za njim, očesni del, peto in ovitek ovratnika, vsi pa so označeni z vrsto odsevnih pik, ki jim dajejo zanimiv videz, zlasti ko jih osvetljuje svetloba.

Nad zgornjim delom stopala so linije perforacij, ki krasijo prednji del stopala in omogočajo nežno zračenje, črne vezalke pa se vlečejo skozi očesca, ki se dvigajo za prstom. Te se križajo čez napihnjen bel jezik z etiketo Photo Blue, všito v njegov vrh. Skozi to etiketo je vtkano telovadno rdeče besedilo Nike Air, kar ustvarja močno tonsko mešanico, ki se ponovi na foto modrem vložku, katerega blagovna znamka je prav tako telovadno rdeča.

Zaščitni, visoko krojeni ovratnik je črn tako znotraj kot zunaj, pri čemer je slednji del delno zakrit z rdečo prevleko, ki ga obdaja. Na stranski strani so vtisnjena črna krila Air Jordan, nato pa se iz majhnega koščka usnja Gym Red na sredini pete pojavi par črnih usnjenih šumnikov, ki dopolnjujejo copat z drznim barvnim kontrastom, saj se raztezajo po bokih copat.

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod