SPORTSHOWROOM

Nike Dunk High Premium

"Ueno Panda"

323955-101

Nike Dunk High Premium 323955-101 01
Nike Dunk High Premium 323955-101 02
Nike Dunk High Premium 323955-101 03
Nike Dunk High Premium 323955-101 04
Nike Dunk High Premium 323955-101 05
Nike Dunk High Premium 323955-101 06

Navdih za to puhasto Nike Dunk High Premium je bila velikanska panda, ki živi v tokijskem parku Ueno, zato je dobila vzdevek Ueno Panda. Tako kot drugi dunki s tem imenom ima večinoma dvobarvno zasnovo v beli in črni barvi, ki se pojavljata na trpežnem gumijastem podplatu. Prva se nahaja na podplatu, kjer prehaja od koncentričnih obročev pod sprednjim delom stopala prek osrednje vdolbine z blagovno znamko do ušesc, ki se zapičijo pod peto. Medtem črna barva prekriva srednji podplat, napolnjen s peno, ki zagotavlja udobje in dopolnjuje podporo, ki jo nudi podplat.

Zgornji del je prekrit z belo osnovno plastjo iz umetnega krzna, ki ponazarja košat kožuh svojega soimenjaka sesalca. Ta je vidna na predelu prstov, srednjih delih stopala in ovratniku, medtem ko je tudi zadnji prekrivni del iz tega prijetnega materiala. Prevleka na sprednjem delu stopala in na očesu pa imata podobno kosmato zunanjost, vendar tokrat v črni barvi. Od te plišaste prevleke odstopa črn usnjen zavihek na sredini pete in dva črtala, ki se od njega odcepita po bokih. Tudi ti so izdelani iz črnega usnja, kar stranicam daje določeno eleganco.

Vse skupaj držijo skupaj skrbno prišite linije šivov, ki so večinoma v dvojnih linijah ob robovih prevlek, čeprav nekatere držijo le posamezne linije. Štirje dodatni vzporedni trakovi se vijejo od ene do druge strani pete in ustvarjajo zanimiv vzorec med kosmatim materialom, ki jo obdaja. Nad tem je zgornji del črn, prav tako notranje stene, vendar je podplat okrašen s pisano grafiko, ki predstavlja razporeditev parka Ueno. Besede "Ueno Okachimachi" - ime bližnje postaje podzemne železnice, ki oskrbuje park - so bile natisnjene na površini v beli barvi. Na zunanji strani črnega jezika je črna etiketa z belim besedilom Ueno, napisanim v dinamični kaligrafiji po sredini, kar dopolnjuje to edinstveno zasnovo Dunk.

  • Spol Moški / Ženske
  • Znamka Nike
  • Kolekcija Dunk
  • Slog High
  • Verzija Panda
  • Koda 323955-101

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod