SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Mid

"Armory Navy"

554724-411

Jordan 1 Mid 554724-411 01
Jordan 1 Mid 554724-411 02
Jordan 1 Mid 554724-411 03
Jordan 1 Mid 554724-411 04

Jordan 1 Mid je v bogatih modrih tonih, ki mu dajejo eleganten videz. Celoten čevelj je postavljen na podplat Armory Navy, kar pomeni, da je ta močna barva temelj zasnove. Širi se po podplatu od pete do prsta, tako da se pomika čez linearne oblike oprijema na peti, mimo besedila Nike na sredini in okroglih struktur na sprednjem delu podplata ter se konča na vozliščih v obliki zvezdic, ki krasijo konico prsta. Ta trdna struktura skrbi za stabilnost, beli vmesni podplat pa za udobje, saj je napolnjen s peno, v peti pa je žep z zaprtim zrakom.

Medtem je zgornji del izdelan iz vrhunskega usnja z več plastmi, ki sestavljajo njegovo površino. V sprednjem delu stopala je ta sestavljen iz belega prstnega dela, ki ga krasijo perforacije za zračnost, in blatnika Armory Navy v sprednjem delu stopala. Tik za prstnim delom je par prekrivnih plasti, ki se zložijo iz vmesnega podplata, ponovno v temno mornarsko modrih tonih, in se namestijo na spodnjem delu očesnega traku. Tudi ta zadnji element je v barvi Armory Navy in si deli spodnja tri ušesca na vsaki strani z oblogami na sprednjem delu stopala. Na drugem koncu si deli zgornja ušesca z ovratnikom Armory Navy, skozi katerega se črne vezalke povezujejo nad belim jezikom.

Drugod je belo usnje sestavni del sredine stopala, ki se zoži, ko se razširi v smeri pete. Vsaka od njih postane tanek trak materiala, ki tvori drugo plast na zadnjem delu čevlja, ki je sam sestavljen iz več kosov usnja. Sredinski ovratnik je črne barve, temno modri toni pa prekrivajo prekrivalo, ki ga obdaja. Nato sledi ozek trak bele barve, na vrhu katerega počiva Armory Navy swoosh, peta v istem odtenku pa tvori sam vrhnji sloj.

Logotipi Nike se raztezajo po stranskih stenah copata in ustvarjajo izstopajoč videz po bokih, medtem ko se bolj dinamični učinki blagovne znamke pojavijo na ovratniku in jeziku. Prvi je niz belih kril Air Jordan Wings, natisnjenih na bočni prekrivki, drugi pa kvadratni obliž, katerega zunanja stran Armory Navy gosti belega Jumpmana in besedo "Air". Notranje stene čevlja vse do podplata prekriva črno mrežasto oblazinjenje. Tu se ton ponovno spremeni v belo, črna silhueta Jumpman pa zaokroži to brezčasno barvno različico Jordan 1.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 1
  • Slog Mid
  • Koda 554724-411

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod