SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Retro High OG

"Neutral Grey & Hyper Crimson"

555088-018

Jordan 1 Retro High OG 555088-018 01
Jordan 1 Retro High OG 555088-018 02
Jordan 1 Retro High OG 555088-018 03
Jordan 1 Retro High OG 555088-018 04

Ta model Jordan 1 Retro High OG je bil viden na nogah igralca Toma Hollanda v napovedniku za priljubljeni film o Spider-Manu No Way Home, zaradi česar je pritegnil pozornost širokega občinstva. Oblačila so v nevtralnih sivih in hiper škrlatnih odtenkih, prekrita pa so z vrhunskimi materiali, zato gre za eleganten in eleganten športni copat. Nevtralno siva barva prekriva celoten podplat, ki se pomika prek ušesc, ki obkrožajo peto, vdolbine z blagovno znamko Nike pod stopalnim lokom, koncentričnih krogov pod sprednjim delom stopala in okraskov v obliki zvezde, ki zaključujejo prst na nogi. Ti različni vzorci tekalne plasti zagotavljajo celovit oprijem od pete do prstov, medtem ko beli vmesni podplat zagotavlja prijetno udobje z združitvijo pene in zračnega blaženja.

Medtem je zgornji del izdelan iz črnega tumbled usnja, njegova temna teksturirana površina je vidna na predelu prstov, ki je napolnjen z zračnimi perforacijami, in po vsaki strani na srednjih delih stopala. Te se med ovijanjem okoli pete zožijo v tanjše trakove črnega usnja, ki se na koncu združijo pod majhnim nevtralno sivim zavihkom na sredini pete. Ta majhen kos semiša je le ena od številnih takšnih plošč, ki prekrivajo preostali zunanji del v enakem zadovoljivem odtenku nevtralno sive barve. Druge vključujejo peto in ovitek ovratnika na zadnjem delu čevlja, očesni trak nad zgornjim delom stopala in tri plošče, ki sestavljajo sprednji del stopala. Ena od zadnje trojice je blatnik, druga dva dela pa se nahajata tik za njim, saj segata od srednjega podplata navzgor in se nahajata nad spodnjim delom očesnega traku. S to ploščo si delita najnižja ušesca, medtem ko zgornja prekriva ovitek ovratnika, vsi skupaj pa se držijo črnih vezalk, ki se povezujejo nad črnim mrežastim jezikom.

Nenaden barvni preliv se nato pojavi okoli ovratnika, ki je izdelan iz bolj plišastega semiša v oranžno rdečem odtenku Hyper Crimson. Ta se bolj živo razširi tudi na notranjo podlogo in podplat - tam je natisnjena bela blagovna znamka Nike Air, ki v notranjost vnese dodaten kontrast. Spodnja stran jezika je bela, čez njegov vrh pa se pne črn obliž, ki na sprednji strani predstavlja starinsko besedilo Nike Air in škrlatno obarvan swoosh. Bolj izraziti učinki blagovne znamke se pojavijo na bokih, najprej v obliki belih Air Jordan Wings, odtisnjenih na stranskem ovratniku, nato pa prek semišnih šumnikov, ki se raztezajo vzdolž vmesnih delov stopala v pomirjujočem odtenku nevtralno sive barve. Nazadnje je na stranski plošči na sredini stopala v beli barvi napis "SP 19 Air Jordan 1 High OG", ki predstavlja leto izdaje čevlja in dejstvo, da je del posebnega projekta, ter ga tako dopolnjuje z edinstvenim poudarkom.

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod