SPORTSHOWROOM
Nike VaporMax EVO

Filtriraj po

  • Razvrsti

  • Spol

  • Znamka (Nike)

  • Line

  • Kolekcija (Air VaporMax)

  • Model (EVO)

Nike VaporMax EVO

Air VaporMax EVO

Neverjetna linija slavnih in zaželenih modelov Air Max je skozi leta vznemirjala in navduševala tako oboževalce kot rekreativce. Za ta čevelj "Evolution of Icons" je Nike dobil vznemirljivo zamisel, da bi vse te neverjetne elemente združil v enem modelu čevlja in vse to postavil na vrh nove tehnologije VaporMax. Dobrodošli v modelu Nike VaporMax EVO.

Zasnova obsega 7 ikon Nike, med katerimi so: TPU-noga iz modela Air Max Plus, zunanja estetika šivanke iz semiša iz modela '96, usnjeni blatnik in swoosh iz modela '93, dolg stranski pas iz semiša iz modela '90, TPU-okvir srednjega dela modela Solas & Tuned 99 ter splošna oblika in polja za prste iz sintetične mreže modela 180+. Tako je nastal čevelj z neverjetno globino, tako estetsko kot zgodovinsko, zato bo v mislih navdušencev nad supergami, ki poznajo, skrbijo in ljubijo serijo Air Max, vzbudil veselje.

Tehnologija VaporMax izkorišča vrhunski izraz zraka za poskočen občutek pri vsakem koraku, vmesni podplat iz pene in gumijasti podplat pod njim pa za dodaten oprijem. Blagovno znamko Nike najdete na jeziku, medtem ko se šumnik swoosh začne na sredini četrtine in se pomakne nazaj ter se sreča na peti nad velikim znakom "EVO". Model VaporMax EVO je drzen in pogumen pozdrav vsem preteklim modelom Air Max in to počne s stilom.

Oceni Nike VaporMax EVO
(0)

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod