SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Low

"Chicago"

705329-600

Jordan 1 Low 705329-600 01
Jordan 1 Low 705329-600 02
Jordan 1 Low 705329-600 03
Jordan 1 Low 705329-600 04

Ta model Jordan 1 Low je elegantna nizka različica ikonične barve Chicago z dobro znano trojico tonov, ki zagotavlja ikoničen videz. To se začne pod nogami, kjer živahna rdeča barva Varsity Red prekriva celoten podplat, vključno z delom z blagovno znamko Nike, ki je pritisnjen pod stopalnim lokom. Pred tem vrezanim delom se iz osrednje točke na medialni strani sprednjega dela stopala raztezajo koncentrični krogi, ki prehajajo med debelimi in tankimi črtami, da zagotavljajo idealen oprijem za zvijanje in obračanje. Peta nato z debelimi oprijemnimi strukturami omogoča trdno postavitev stopala in tako uporabniku zagotavlja celovit oprijem. Na vrhu tega je položen povsem bel vmesni podplat, katerega mešanica pene in zračnega blaženja omogoča izjemno udobno nošenje copata.

Gladko usnje nato zapolnjuje različne dele zgornjega dela, začenši s čistim belim podplatom, ki oblikuje polje za prste in plošče na sredini stopala. Prva je okrašena s fascinantnim vzorcem perforacij v obliki ventilatorja, ki stopalu omogoča dihanje, druga pa ima diagonalno linijo šivov, ki zagotavljajo prefinjeno estetiko. Prevleke v barvi Varsity Red nato tvorijo blatnik sprednjega dela stopala in dve prevleki, ki se dvigata iz srednjega podplata za njim, ter očesni del in dve prevleki na zadnjem delu čevlja. Zadnja dela sestavljata peta in peta, ki ju krasi niz kril Air Jordan v črni barvi.

Notranjost čevlja ponovno združuje tri privlačne tone, saj je podloga črna, vložek bel, na nogavički pa je natisnjena blagovna znamka Nike Air Varsity Red. Nad tem je na vrhu jezika nalepka, ki obrne barvno razporeditev, ki jo najdemo na vložku - ima površino Varsity Red in bel logotip Nike Air, ki je vtkan skozi njo. Črne vezalke se nato zavežejo nad belim jezikom, nato pa se ob straneh raztegnejo široki črni šumniki, s čimer se ta Air Jordan 1 stilsko zaključi.

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod