SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Low

"Court Purple"

553558-500

Jordan 1 Low 553558-500 01
Jordan 1 Low 553558-500 02
Jordan 1 Low 553558-500 03
Jordan 1 Low 553558-500 04

Jordan 1 Low je na voljo v treh dopolnilnih tonih, ki skupaj ustvarjajo eleganten športni copat brez težav. Dva od teh se pojavita na večnamenskem podplatu čevlja, ki ga sestavljata podplat Court Purple in beli vmesni podplat. Medtem ko prvi zagotavlja odlično podlago prek različnih oblik oprijema, ki pokrivajo njegovo površino, drugi zaradi mešanice pene in zračnega blaženja poskrbi, da je vsak korak mehak in poskočen.

Oba odtenka se vrneta na zgornji del, pri čemer je bela barva osnovni sloj. Ta svetel odtenek prekriva plošče na sredini stopala, ki se okrog pete zožijo v ozek trak usnja, in predal za prste, katerega linije prezračevalnih luknjic pomagajo pri zračenju stopala. To je zadnji pojav bele barve, saj je vse ostalo okrašeno v vijolični ali črni barvi. Večina prevlek je v prvem odtenku, njegovi bogati toni pa prehajajo skozi blatnik in prevleke na sprednjem delu stopala, na očesu in na petah. Še en pas materiala v tej barvi tvori zunanji del nizko izrezanega ovratnika, nato pa črna barva vstopi na šumnike, ki se od majhnega pravokotnika črnega usnja na sredini pete izrazito umestijo na bele plošče sredine stopala na obeh straneh.

Drugje so črne vezalke na vrhu oblazinjenega črnega jezika, v katerega je všit Jumpman Court Purple. V notranjosti copat je uporaba barv še bolj drzna. Tu je poleg črne notranje podloge še živo rdeč podplat, na katerem je v črni barvi natisnjena velika silhueta Jumpman. Zadnji sklop blagovne znamke močno krasi peto v obliki par Air Jordan Wings v elegantni črni vezenini - eleganten zaključni element.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 1
  • Slog Low
  • Koda 553558-500

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod