SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Low

"Green Toe"

553558-371

Jordan 1 Low 553558-371 01
Jordan 1 Low 553558-371 02
Jordan 1 Low 553558-371 03
Jordan 1 Low 553558-371 04

Barvni blok na tem modelu Jordan 1 Low spominja na dediščino prejšnjih modelov, kar je vrhunski športni copat. Bela barva je platno, iz katerega se izrišejo temnejši toni, ki se najprej pojavijo na zračno oblazinjenem vmesnem podplatu in nato na usnjenih ploščah sredine stopala, ki se zožijo v tanek kos materiala okoli pete. Medtem pa je mogoče videti uglajeno barvo, znano kot plemenito zeleno, ki pokriva celoten podplat, vključno z narebrenimi strukturami pod peto in koncentričnimi krogi pod sprednjim delom stopala.

Ta bogat odtenek zelene barve se vrne na zgornji del, zaradi njene uporabe v predelu prstov pa je čevelj dobil vzdevek - Green Toe. Prezračevalne odprtine v tem elementu zračijo stopalo, črni blatnik, ki ga obdaja, pa ščiti prste pred blatnimi pljuski. Tik za prstom je par črnih prekrival, ki segajo od srednjega podplata navzgor in se na obeh straneh oprimejo spodnjega dela očesca. Ta je prav tako črne barve in si deli spodnja ušesca z zgoraj omenjenimi prekrivnimi oblogami. Vse skupaj povezuje niz črnih vezalk, čez zgornji del stopala pa leži črn jezik z izvezenim simbolom Jumpman, ki se iz njegove površine izžareva v zlato rumenem odtenku, imenovanem Pollen. Številka dresa Michaela Jordana, 23, je subtilno dodana na zanko za vezalke in tako spominja na človeka, ki stoji za tem športnim copatom.

Če se premaknemo na zadnji del stopala, se na peto in okoli nizko izrezanega ovratnika vrne žlahtno zelena barva. V peto pod majhnim pravokotnikom usnja v bolj bogatih zelenih odtenkih je umetelno všit niz kril Air Jordan Wings. Izpod obeh strani se na obeh straneh in na vsaki strani pete pojavlja usnjeni swoosh, katerega črna barva se odlično prilega beli sredini stopala in delom pete v plemenito zeleni barvi. Preko njegove sredine poteka tanka bela nitka, ki je bila všita v vsako stranico po diagonali od srednjega podplata do očesa. V notranjosti čevlja se še enkrat pokaže prepričljiva kombinacija črne in bele barve, pri čemer prvi ton prekriva oblazinjeno notranjo podlogo in vložek, drugi pa odlikuje silhueto Jumpman na podlogi za nogavice, kar je primeren zaključek tega elegantnega modela Jordan 1.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 1
  • Slog Low
  • Koda 553558-371

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod