SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Low

"Mocha"

DC6991-200

Jordan 1 Low DC6991-200 01
Jordan 1 Low DC6991-200 02
Jordan 1 Low DC6991-200 03
Jordan 1 Low DC6991-200 04

Pri tem modelu Jordan 1 Low so bili uporabljeni kakovostni materiali, zaradi barvne palete toplih tonov pa je dobil vzdevek Mocha. Vse skupaj je postavljeno na trdno podlago, črn gumijast podplat pa zagotavlja oprijem s pomočjo oprijemalnih oblik, ki segajo od okroglih oblik spredaj do debelih blokov na peti. Na vrhu je bel vmesni podplat, katerega površina je rahlo teksturirana, notranjost pa vsebuje mešanico pene in zračnega blaženja za vrhunsko udobje.

Na zgornjem delu je gladko belo usnje ozadje za prekrivke Durabuck Light Chocolate, ki obsegajo sprednji del stopala in peto. Značilne perforacije označujejo predal za prste in dodajajo prijetno zračnost okoli sprednjega dela stopala. Za tem so črne vezalke speljane čez vrh jezika iz črnega platna, na katerem je umetelno izvezen logotip Jumpman Crimson Bliss. Na obeh straneh je viden svetlo čokoladni robček za oči. Blizu zgornjih očesc se prekriva z žametnim materialom, ki se razteza okoli ovratnika in navzdol skozi notranjo podlogo. Črte šivov, razporejene v troje, se križajo po površini tega elementa Crimson Bliss in ustvarjajo zanimivo estetiko, medtem ko je podplat pod nogami črne barve.

Na peti se nad petnim ovojem Light Chocolate pojavi odsevna srebrna oznaka. Na tej plošči je natisnjen nepozabni logotip Jordan Brand Wings, ki se opira na konice dveh šumnikov, ki krasita čevelj. Segata navzdol po bokih, njun svetlo čokoladni durabuck pa izstopa v primerjavi z belim usnjem srednjega dela stopala. Drugo ikono Jumpman najdete na podplatu, kjer temu privlačnemu dizajnu doda še zadnji preblisk Crimson Bliss.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 1
  • Slog Low
  • Koda DC6991-200

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod