SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Low SE

"Concord"

DV1309-100

Jordan 1 Low SE DV1309-100 01
Jordan 1 Low SE DV1309-100 02
Jordan 1 Low SE DV1309-100 03

Ta par superg Jordan 1 Low SE se z uporabo barv in tekstur poklanja legendarnemu modelu Air Jordan 11 Concord. Ima eleganten zgornji del z belo usnjeno podlago, ki pokriva dele srednjega dela stopala, predal za prste in jezik. Na vrhu tega sijajno črno lakasto usnje doda pridih elegance s prekrivkami na sprednjem in zadnjem delu stopala. Ta temni svetleči material sestavlja tudi oblogo za oči in se razteza okoli ovratnika, preden se še zadnjič pojavi v obliki šumnikov, ki so razporejeni čez vsako stransko steno. Trikotna linija šivov seka nazaj čez sredino stopala in šivanko, medtem ko druga linija poteka tik nad njo izpod očesne odprtine vzdolž tankega pasu belega usnja, ki se pomika navzgor okoli zadnjega dela stopala tik nad repom šivanke.

Podrobnosti o blagovni znamki se pojavljajo tudi drugje na tem modelu, in sicer na plošči na peti, na kateri so krila Air Jordan. Njen beli odtenek močno izstopa v primerjavi s črno površino za njo, kar ustvarja osupljiv videz z zadnje strani. Medtem ima napihnjen bel jezik črn material, ki obroblja njegov zgornji rob, vanj pa je všit logotip Jumpman v črni barvi. Bele vezalke se križajo čez ta element navzdol proti sprednjemu delu čevlja, kjer so v predelu prstov vidne linije perforacij. Te poskrbijo za zračenje stopala, medtem ko gumijasti podplat zagotavlja dodatno udobje z mehkim oblazinjenim vmesnim podplatom.

Pod nogami je zunanja stran belega vmesnega podplata teksturirana, podplat pa je v prosojnih modrih tonih. Vsebuje krožne oblike oprijema pod sprednjim delom stopala in blokovne oblike pod peto za visoko raven kakovostnega oprijema. Zadnja podrobnost, ki se sklicuje na prejšnjo zasnovo Concord, je na črnih podplatih v obliki globoko vijoličnih napisov. Če čevelj obrnemo na peto, iz debelih sploščenih črk nastane beseda "Jumpman" - pričevanje o legendarnem igralcu in znamki Jordan Brand.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 1
  • Slog Low
  • Koda DV1309-100

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod