SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Low

"Shadow Toe"

553558-052

Jordan 1 Low 553558-052 01
Jordan 1 Low 553558-052 02
Jordan 1 Low 553558-052 03
Jordan 1 Low 553558-052 04

Jordan 1 Low je v sivih odtenkih, kar ustvarja prefinjen videz športnega copata. Temelji na močnem gumijastem podplatu, ki zagotavlja udobje in oprijem. Prvo zagotavlja bel vmesni podplat, ki v peti vsebuje zaprt Air, drugo pa podplat Light Smoke Grey z različnimi vdolbinami, od katerih so nekatere okrogle, druge pa ravne. Zgornji rob teksturiranega vmesnega podplata obkroža linija šivov, ki se nahaja v utoru, ki podplat ločuje od preostalega dela čevlja.

Poleg dveh tonov, ki ju najdemo na podplatu, je na zgornjem delu dodana še tretja barva - črna. To vnaša dodaten kontrast usnjenim ploščam, ki so razporejene po njem, najprej na sprednjem delu stopala, ki ga sestavljata črn blatnik in svetlo dimno siv prstni del, poln perforacij. Zaradi uporabe tega svetlo sivega odtenka na sprednjem delu stopala si je copat prislužil vzdevek Shadow Toe. Temni toni se raztezajo nazaj po zgornjem delu čevlja v obliki ušesnega traku, vezalk in jezika, ki so vsi črni. Logotip Jumpman je všit v zgornji del jezika za dodaten slog.

Drugod so deli sredine stopala, ki segajo nazaj in se s tanko linijo usnja ovijejo okoli pete, beli. Zaradi te barve močno izstopajo črni šivi, položeni čez vsako stranico, medtem ko nežna linija šivov, ki prečka logotip Nike na sredini, preden se diagonalno dvigne proti očesu, dodaja očarljivo podrobnost. Nad in pod ščitnikom, ki se razteza okoli pete, so vidni paneli svetlo dimno sive barve, pri čemer je pod njim v lični črni vezenini izvezen niz kril Jordan Wings. V notranjosti čevlja je vse črno, od oblazinjene notranje podloge do gobastega vložka. Tu najdemo še zadnjo podrobnost blagovne znamke, ki dopolnjuje ta suvremen model - logotip Jumpman v svetlo dimno sivi barvi.

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod