SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Low Travis Scott x Cactus Jack

"Mocha"

CQ4277-001

Jordan 1 Low Travis Scott x Cactus Jack CQ4277-001 01
Jordan 1 Low Travis Scott x Cactus Jack CQ4277-001 02
Jordan 1 Low Travis Scott x Cactus Jack CQ4277-001 03
Jordan 1 Low Travis Scott x Cactus Jack CQ4277-001 04

Te superge Jordan 1 Low Travis Scott x Cactus Jack krasijo temni toni in avantgardni elementi za edinstveno eleganten videz. Temno rjava barva se začne na podplatu, kjer pokriva krožne strukture na sprednjem delu stopala in kockaste tvorbe na peti. Vmesni podplat je v kremasto belem odtenku, ki mu daje starinski, retro občutek, preden se zgornji del vrne k temnejšim barvam, ki se ujemajo s podplatom.

Visokokakovostni nubuk tvori osnovo zgornjega dela prek perforiranega prstnega dela in četrtine, ki sta v črnem tonu. Na vrhu so prekrivala iz razkošnega semiša v barvi Dark Mocha. Medialna stranica je opremljena z napisom swoosh iz istega mehkega materiala, prav tako peta, ki ima na vrhu ploščo, ki počiva nad drugim prekrivanjem vzdolž spodnje polovice. Primarna plošča na peti ima svetleče University Red poudarke, ki žarijo iz njene površine Dark Mocha v obliki logotipa Air Jordan Wings na desni nogi in narisanega obraza Cactus Jack na levi. Oba sta bila izvezena na čevelj, prav tako kot križ Cactus Jack za znakom swoosh na medialni stranici. Še enega od teh logotipov najdete na jeziku iz črnega platna poleg bele nalepke z nizom klasičnih besedil Nike Air, izvezenih v rdeči barvi.

Drugod so črni podplati okrašeni s številnimi učinki blagovne znamke. Na levem podplatu sta logotipa Jordan Wings in Jumpman v univerzitetno rdeči barvi poleg križa Cactus Jack v beli barvi, na desnem podplatu pa je napis Nike Air v univerzitetno rdeči barvi, obraz Cactus Jack v beli barvi in dva bela pravokotnika, v katera je z obratnimi črkami natisnjeno ime Travis Scott. Na zunanji strani je zadnji namig na raperjev vpliv viden na stranski strani, kjer se pojavi povečan Sail swoosh. Njegov rep je postavljen proti sprednjemu delu stopala, tako da je obrnjen v nasprotno smer kot logotipi na večini drugih Nikejevih superg in tako deluje kot nepozaben simbol sodelovanja.

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod