SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Low

"Wolf Grey"

DC0774-105

Jordan 1 Low DC0774-105 01
Jordan 1 Low DC0774-105 02
Jordan 1 Low DC0774-105 03
Jordan 1 Low DC0774-105 04

Večji del tega modela Jordan 1 Low prekrivata dva privlačna tona, ki mu dajeta klasičen videz. Osnova zgornjega dela je belo usnje, ki je vidno na srednjih delih stopala in v predelu prstov. Ta vsebuje linije perforacij za dodatno zračnost nad stopalom, medtem ko je na sprednji strani ovit volčje siv blatnik. Na obeh straneh je še en prekrivni del, ki se prekriva tudi z volčje sivim robom za oči. Isti topli srebrni ton se razteza vzdolž nadlakti, ko se njen valovit rob zavihti navzgor proti ovratniku.

Medtem je zadnji del čevlja urejen v nizu večplastnih prekrivanj, kar zagotavlja intriganten videz. Na vrhu volčje sivega ovratnika je najprej tanek trak belega usnja, ki se povezuje s srednjim delom stopala. Nato sledi še en ozek trak usnja, ki se vrne v sivo barvo Wolf Grey in tvori konec šumnikov, ki ležijo čez vsako stransko steno. Najvišji sloj je ovoj pete, ki je okrašen z elegantnejšimi sivimi toni skupaj z nizom belih kril Air Jordan Wings. To konstrukcijo pete dopolnjuje majhen pravokotnik iz usnja, ki se nahaja na sredini, tik nad ovojem pete.

Drugje so po zgornjem delu prišite zapletene linije niti, ki tvorijo vrsto privlačnih vzorcev. Večina jih obroblja robove različnih plošč v enojnih ali dvojnih linijah, dodatne pa se pojavijo na sredini stopala, kjer se od očesnega dela pomikajo nazaj proti peti, preden se odrežejo naprej čez sredino swoosha in se končajo na sredini podplata. Vmesni podplat, ki je ves v beli barvi, zagotavlja prednosti mehkega zračnega blaženja, medtem ko pod njim prosojni gumijasti podplat zagotavlja oprijem z različnimi obrobljenimi vdolbinami, ki so okrogle ali ravne. Njegova površina je odeta v nežen ton modre barve, ki stilsko zaokroži ta brezčasni copat.

  • Spol Ženske
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 1
  • Slog Low
  • Koda DC0774-105

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod