SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Retro High

"Chicago"

555088-101

Jordan 1 Retro High 555088-101 01
Jordan 1 Retro High 555088-101 02
Jordan 1 Retro High 555088-101 03
Jordan 1 Retro High 555088-101 04

Trije odtenki, ki so prikazani na tem modelu Jordan 1 Retro High, ga opredeljujejo kot čikaško barvo. Izdelan je po vzoru originala iz leta 1985 in ima trpežen gumijast podplat, prevlečen z rdečo barvo Varsity Red. Kombinacija koncentričnih obročev na sprednjem delu stopala in izboklin okrog pete je močna in trdna podlaga za hojo, medtem ko beli vmesni podplat zagotavlja udobje z mešanico blaženja iz pene in zaprtega zraka.

Visokokakovostno usnje tvori različne plošče, ki sestavljajo zgornji del, na njegovi površini pa so vidni vsi trije znani toni. Bela barva je podlaga, ki se pojavlja vzdolž srednjih delov stopala, ko se raztegnejo in zožijo proti peti, ter na predelu prstov z linijami perforacij, ki dihajo. Prevleke v barvi Varsity Red sestavljajo blatnik sprednjega dela stopala in par plošč za njim, poleg tega pa sestavljajo tudi oblogo za oči, peto in ovitek ovratnika. Ta zadnji element zajema črn ovratnik in ima na svoji stranski strani v enakem temnem tonu vtisnjena krila Air Jordan Wings.

Medtem v notranjosti čevlja oblazinjena črna podloga pomaga zaščititi gleženj, preden beli vložek gosti črno znamko Nike Air, ki je na vsakem stopalu obrnjena v nasprotnih smereh. Črne vezalke se križajo preko belega jezika, na vrhu pa je všit Varsity Red našitek, skozi katerega je vtkano belo besedilo Nike Air. Na sredini pete je majhen kvadrat usnja Varsity Red, čez katerega sta všiti dve beli črti, z njegove strani pa izhajata dva črna trakova usnja. Ta se širijo, ko se spuščajo po stranicah copata, in postanejo mogočni črni šumniki, ki zaokrožujejo ikonični videz tega klasičnega dizajna Air Jordan.

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod