SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Retro High OG

"Court Purple"

555088-500

Jordan 1 Retro High OG 555088-500 01
Jordan 1 Retro High OG 555088-500 02
Jordan 1 Retro High OG 555088-500 03
Jordan 1 Retro High OG 555088-500 04

Tople barve, ki krasijo to majico Jordan 1 Retro High OG, ji dajejo nepozabno estetiko. Podplat iz gume Court Purple daje ton, saj pokriva koncentrične kroge, ki povečujejo okretnost sprednjega dela stopala, in oprijemljive bloke, ki stabilizirajo peto. Vmesni podplat je bele barve in je napolnjen z mešanico pene za blaženje in zaprtega zraka za maksimalno udobje pod nogami.

Zgornji del je izdelan iz vrhunskega usnja v treh uglajenih tonih. Ena od teh je bela, ki se pojavlja na predelu prstov in sredine stopala ter vzdolž najlonskega jezika. Druga barva je Court Purple, ki je bila uporabljena na prekrivnih plasteh, ki sestavljajo sprednji del stopala in vključujejo zaščitni blatnik ter dva kosa usnja, ki se od srednjega podplata zložita navzgor in končata nad spodnjim delom očesnega traku. Tudi ta je prevlečen v temno vijolične odtenke, prav tako kot peta in ovitek ovratnika. Tretji ton, ki krasi ta copat, je črna. Pojavlja se na ovratniku in logotipu Wings, ki je natisnjen na stranski oblogi. Pojavlja se tudi na vezalkah in nalepki na jeziku, skozi katero je vtkana blagovna znamka Court Purple Nike Air.

Oblazinjen visok ovratnik tega Jordanovega športnega copata je podložen s plišasto črno tkanino, ki sega navzdol v notranjost čevlja in se razprostira tudi po notranjih stenah in podlogi za nogavice. Iz te temne notranjosti sije niz napisov Nike Air, ki ustvarja drzen kontrast v beli barvi. Na zunanji strani so znani šumniki, ki se od pete do bokov spuščajo v loku, izdelani iz gladkega črnega usnja in dopolnjujejo to zasnovo s pridihom elegantnosti.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 1
  • Slog High
  • Koda 555088-500

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod