SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Retro High OG

"Taxi"

555088-711

Jordan 1 Retro High OG 555088-711 01
Jordan 1 Retro High OG 555088-711 02
Jordan 1 Retro High OG 555088-711 03
Jordan 1 Retro High OG 555088-711 04

Vintage barvni blok je značilen za model Jordan 1 Retro High OG, ki se pojavlja v treh tonih, ki se odlično razlikujejo drug od drugega. Najsvetlejša je sončno rumena barva, znana kot Taxi, ki se najprej pojavi na podplatu. Ta struktura je obložena s pestro zbirko oblik oprijema. Tu so vozlišča v obliki zvezde na konici prsta, okrogli obroči, ki se širijo po sprednjem delu stopala, velika vdolbina z blagovno znamko na njegovi sredini in štirikotni utori, razporejeni v obliki zanke okoli pete. Vse to uporabniku zagotavlja odličen oprijem, medtem ko bel vmesni podplat nad njim z mešanico pene in zračne blazine prinaša prijetno oblazinjenje čevlja.

Na tej trdni podlagi je nameščen zgornji del iz vrhunskega usnja. Sail se pojavlja na sredini stopala, ki se zoži, ko se približuje peti, nato pa se razširi okoli nje do točke na zadnji strani, kjer je majhen kvadrat usnja v barvi Taxi. Pod njim je viden drugi trak črnega usnja - repni del šivanke swoosh, ki se spušča nad sredino stopala -, pod njim pa je peta, ponovno v močni Taxi rumeni barvi. Nad temi tremi usnjenimi deli je še en prekrivni del Taxi. Ta se ovija okoli zadnjega dela visoko izrezanega gležnja, ki je sam črn, na njegovi stranski strani pa je v črni barvi natisnjen niz kril Air Jordan Wings, kar ustvarja še eno izrazito barvno različico. Na obeh straneh tega prekrivala sta vtisnjeni dve odprtini, skozi kateri sta speljani črni vezalki. Te se zavežejo čez črn jezik z belim našitkom na vrhu. Na njegovi površini je vidna taksi znamka Nike Air.

Medtem je nadlaket izdelan iz ostrega črnega usnja, prav tako pa tudi prekrivala na sprednjem delu stopala in blatnik. Te trpežne plošče obdajajo prstni del Taxi, katerega površino zaznamujejo linije perforacij, ki zračijo stopalo. Na nasprotnem koncu copata se črn ovratnik spušča navzdol in obdaja stopalo z mehkim zaščitnim oblazinjenjem. Na koncu je vložek še zadnji barvni izbruh, saj je njegova zunanjost prevlečena z bolj sijočimi rumenimi odtenki, na njem pa je pogumno nameščen niz črnih besedil Nike Air.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 1
  • Slog High
  • Verzija Taxi
  • Koda 555088-711

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod