SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Retro High OG

"University Blue"

555088-134

Jordan 1 Retro High OG 555088-134 01
Jordan 1 Retro High OG 555088-134 02
Jordan 1 Retro High OG 555088-134 03
Jordan 1 Retro High OG 555088-134 04

Ta model Jordan 1 Retro High OG ima nežne modre odtenke, ki so v čast univerzi Severna Karolina - ekipi Michaela Jordana, ko je igral v NCAA. Te barve so združene z nevtralnimi odtenki črne in bele barve, kar ustvarja eleganten copat. Zasnova temelji na trdnem podplatu z univerzitetno modrim podplatom, ki vključuje ravne in krožne linije oprijema, kar uporabniku zagotavlja oprijem pri vseh vrstah različnih gibov. Temu je dodan bel vmesni podplat s penastim blaženjem in vgrajenim sistemom Air v peti, ki poleg oprijema podplata zagotavlja tudi udobje.

Medtem je zgornji del zasnovan na beli podlagi iz tumbriranega usnja, katerega teksturirana površina je vidna na perforiranem predelu prstov in srednjem delu stopala. Od tu se razširi v ozkem pasu okoli pete, pod katero je prva univerzitetna modra prevleka. Nadaljnje plošče Durabuck v tem svetlo modrem odtenku se ovijejo okoli sprednjega dela stopala in oblikujejo obesek, dodaten trak materiala pa obdaja črn ovratnik. Tudi vezalke so črne, za njimi pa je bel platneni jezik s črnim našitkom, všitim v njegov vrh. V to nalepko je izvezeno univerzitetno modro besedilo Nike Air, ki postane prvi od učinkov blagovne znamke na tem športnem copatu. Enako tvorbo najdemo tudi na podplatu, ki je črn kot notranja podloga in ima poleg napisa Nike Air še napis swoosh v univerzitetno modri barvi.

Drugod na tem elegantnem športnem copatu so dodani logotipi, ki predstavljajo blagovni znamki Nike in Jordan Brand. Prvi se pojavlja v klasični obliki črnih usnjenih šumnikov, ki so položeni čez vsako od plošč na sredini stopala čevlja. Segajo nazaj vzdolž bokov in tvorijo mejo med prekrivno plastjo pete in belo usnjeno podlogo, preden se srečajo na majhnem traku pete v univerzitetno modri barvi. Na stranski strani pete je natisnjen niz črnih kril Air Jordan Wings, ki zaokrožujejo eleganten videz tega zaželenega modela.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 1
  • Slog High
  • Koda 555088-134

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod