SPORTSHOWROOM

  Jordan 11 Retro

  "72-10"

  378037-002

  Jordan 11 Retro 378037-002 01
  Jordan 11 Retro 378037-002 02
  Jordan 11 Retro 378037-002 03
  Jordan 11 Retro 378037-002 04

  Ta elegantna kolekcija Jordan 11 Retro je bila izdelana v počastitev rekordne sezone lige NBA, ki jo je Michael Jordan s svojimi Chicago Bulls dosegel v letih 95-96. Zato je njen vzdevek 72-10 - zmage in porazi ekipe v rednem delu sezone tistega leta. Sledi drugim klasičnim barvnim različicam AJ11, saj uporablja večinoma črne in bele tone, medtem ko mu drugi barvni dodatki dajejo povsem svojstven videz.

  To se začne pod nogami s podplatom, ki združuje megleno belo barvo skozi prosojno telo in neprozorne dele črne gume v peti in sprednjem delu stopala. Ti so označeni z oprijemnimi črtami v obliki ribje kosti, ki zagotavljajo visoko raven oprijema, medtem ko črno-rdeča plošča iz ogljikovih vlaken, nameščena za dodatno podporo med podplatom in vmesnim podplatom, navezuje na slavne barve Bullsov. Črna silhueta Jumpman se nahaja na sredini tega elementa, kjer je vidna za delno prosojnim podplatom. Nad njim leži bel vmesni podplat, katerega mešanica blaženja iz pene Phylon in zaprtega zraka nudi uporabniku maksimalno udobje od pete do prstov.

  Medtem je zgornji del v celoti črn z vabljivimi rdečimi poudarki. Na njem je tradicionalni blatnik iz lakastega usnja, ki obdaja spodnjo polovico zgornjega dela, njegova svetleča površina pa ima nežen vzorec, ki se subtilno ujema s tumbled black usnjem na četrtini zgornjega dela. Enak eleganten material je tudi na jeziku, vrvne vezalke pa so speljane skozi zanke iz blaga, ki potekajo na obeh straneh jezika. Te se razvijejo v trakove iz črnega tekstila, ki se od jezika raztezajo v vzorcu, ki spominja na mrežo.

  Na zadnjem delu čevlja je črn semišni prekrivni trak, ki ga na bočni strani krasi svetleč telovadno rdeč Jumpman. Ob njem je na zavihku pete izvezena številka 23 v čast številkam, ki jih Jordan običajno izpisuje na svojem dresu. Še en rdeč Jumpman se pojavi na črnem podplatu, ki ga obdajajo črne notranje stene iz mehko oblazinjenega materiala za mehak občutek okoli stopala in gležnja. Na zunanji strani je zadnji logotip Jumpman v telovadno rdeči barvi na sredini jezika, kjer ga subtilno obdaja temno obarvano besedilo Jordan in Jumpman, ki zaključuje ta eleganten copat.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 11
  • Koda 378037-002

  SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

  Nadaljuj

  Izberi svojo državo

  Evropi

  Amerike

  Azija Pacifik

  Afrika

  srednji vzhod