SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro

"Bred"

378037-061

Jordan 11 Retro 378037-061 01
Jordan 11 Retro 378037-061 02
Jordan 11 Retro 378037-061 03
Jordan 11 Retro 378037-061 04

Črna, rdeča in bela barvna shema tega drznega modela Jordan 11 Retro spominja na enega prvih modelov AJ11 in enega najbolj ikoničnih modelov Jordan - Bred. Nosil jo je sam med končnico lige NBA leta 1996, zgrajena pa je na trdni, a prozorni podlagi, obarvani v svetel odtenek Varsity Red. To uravnovešajo temno črni deli gume na peti in sprednjem delu stopala, ki so obloženi z oprijemnimi črtami v obliki ribje kosti za dodaten oprijem. Za prosojnim delom podplata je mogoče razbrati belo-črno mrežo, ki se deloma razširi tudi zunaj njega in se jasneje pojavi na medialnem delu podplata. Ta vzorec razmejuje ploščo iz ogljikovih vlaken, ki močno podpira stopalo, medtem ko črni Jumpman prinaša klasično estetiko Air Jordan 11.

Nad to trdno podlago je svetlo bel vmesni podplat, oblikovan iz gobaste pene Phylon in napolnjen z velikim žepom zraka, ki sega od pete do prstov in zagotavlja visoko raven udobja po celotni dolžini stopala. Ta sloj bele barve deluje kot tonski blažilec med rdečim podplatom in črnim zgornjim delom, katerega spodnji del je iz sijajnega lakastega usnja. Ta elegantna črna komponenta obdaja celoten copat, njen zgornji rob pa prehaja v trpežno balistično mrežo skozi četrtino in gladko usnjeno ploščo na peti, obe v črni barvi. Na vsaki strani jezika je šest trakov iz črne tkanine, ki nad četrtino oblikujejo mrežasto strukturo, ki postane sistem zavezovanja čevlja. Tekstilna ušesca se prilegajo vrvnim vezalkam, ki se križajo čez črn mrežast jezik in ohranjajo prikrit videz na zgornjem delu stopala.

Drugod v notranjosti čevlja je več mračnih odtenkov, saj so plišaste notranje stene v celoti črne. Takšen je tudi podplat, vendar na njegovi površini jasno izstopa bela blagovna znamka Nike Air, ki pogumno sporoča o tehnologiji blaženja copata. Na vrhu visoko izrezanega ovratnika je mogoče videti, kako se notranjost razširi navzven in ustvari petni zavihek v obliki črke U, na katerem je v beli barvi prikazana številka 23. Na stranski strani je še en emblem Jumpman, znana silhueta, umetelno izdelana v rdeči vezenini Varsity Red. Dodatna blagovna znamka se nahaja na črnem traku na sredini jezika. Čezenj sta v beli barvi napisa Jordan in Jumpman, na obeh straneh pa je zaključni logotip Varsity Red, ki zaokrožuje to klasično barvo Jordana 11.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 11
  • Verzija Bred
  • Koda 378037-061

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod