SPORTSHOWROOM

  Jordan 11 Retro

  "Cap and Gown"

  378037-005

  Jordan 11 Retro 378037-005 01
  Jordan 11 Retro 378037-005 02
  Jordan 11 Retro 378037-005 03
  Jordan 11 Retro 378037-005 04

  Čudovita črna zunanja stran te majice Jordan 11 Retro ji daje prefinjen videz, zaradi katerega so jo poimenovali Cap and Gown (čepica in obleka). Zaradi tega je idealen za formalne priložnosti, tako kot si je Michael Jordan želel za prvi model AJ11, zlasti za podelitev diplom, po kateri je bil ta copat navdihnjen. Poleg tega ohranja klasične značilnosti izvirnika, najprej v obliki prosojnega gumijastega podplata. Ta delno prosojna komponenta ima modro barvo, ki razkriva podplat iz ogljikovih vlaken in obris logotipa Jumpman pod njim. Njegova površina je označena z valovitimi linijami oprijema, medtem ko sta dve nepregledni črni površini vrezani s tekalno plastjo v obliki ribje kosti, ki zagotavlja dodaten oprijem copata.

  Med tem in zgornjim delom je črn vmesni podplat iz filonske pene, ki vsebuje zračno blazino Air po celotni dolžini, ki na seznam lastnosti čevlja doda udobje. Izjemno eleganten zgornji del združuje eleganten, bleščeč blatnik iz lakastega usnja z gladko ploščo iz nubuka čez zgornji del stopala, ki nadaljujeta črno temo na preostalem delu modela. Tudi peta je izdelana iz razkošnega nubuka, učinki blagovne znamke pa se prefinjeno zlijejo z njeno površino, saj sta vtisnjeni Jumpman na stranski petah in številka 23, izvezena v zavihku pete, prav tako črne barve.

  Skrit videz se nadaljuje tudi v notranjosti čevlja, saj črna barva ponovno prekriva skoraj vse. Od te barvne palete odstopa le silhueta Jumpman na podplatu, ki je v svetlo sivem tonu. Tudi napisa Jumpman in Jordan na traku materiala skozi sredino jezika iz nubuka imata ta svetlejši odtenek, čeprav je logotip Jumpman komaj viden med obema besedama v črni barvi. Zadnji elegantni dodatek temu modelu Air Jordan 11 so črne vrvne vezalke - prikimavanje vrvicam, ki jih najdemo na tradicionalnih maturantskih oblačilih.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 11
  • Koda 378037-005

  SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

  Nadaljuj

  Izberi svojo državo

  Evropi

  Amerike

  Azija Pacifik

  Afrika

  srednji vzhod