SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro

"Concord"

378037-100

Jordan 11 Retro 378037-100 01
Jordan 11 Retro 378037-100 02
Jordan 11 Retro 378037-100 03
Jordan 11 Retro 378037-100 04

Prefinjena barvna shema tega športnega copata Jordan 11 Retro odraža dejstvo, da je bil izdelan tako, da se dobro poda k smokingu, hkrati pa je primeren tudi za igranje na košarkarskem igrišču. Predstavlja prvo barvno različico AJ11, znano kot Concord, in kot taka ima intenzivne vijolične elemente na neprozornih delih podplata. Ta območja Dark Concord na sprednjem delu stopala in peti so zapolnjena s črtami oprijema v obliki ribje kosti, ki sodelujejo s širšimi oblikami tekalne plasti, ki se valovijo po prosojni gumi, ki pokriva preostali del te funkcije, in uporabniku zagotavljajo kakovosten oprijem. Ta zadnji del je prežet z ledeno modrim odtenkom, vendar je pod njim še vedno jasno viden temno siv vzorec satovja na plošči iz ogljikovih vlaken, ki zagotavlja dodatno strukturno celovitost enote podplata. Na sredini je viden tudi bel napis Jumpman, za njim pa se sveti bela filonska pena vmesnega podplata. V tej peni je po vsej dolžini vgrajeno blaženje Air, ki uporabniku zagotavlja visoko raven udobja od pete do prstov.

Zgornji del se začne z drzno črno plastjo, ki jo tvori lakasto usnjeni blatnik, ki obdaja celoten čevelj. Njegova sijajna površina daje odsevni sijaj, ob zgornjem robu pa je skrbno prišita dvojna linija šivov. Tik nad tem se obarvanost vrne v belo tako na trpežni balistični mrežici na četrtini ščitnika kot na usnju na petah. V beli barvi je tudi sistem vezalk, trakovi tkanine, ki ga tvorijo, pa imajo zanke na koncih, ki so prilagojene belim vrvnim vezalkam. Te se križajo čez mrežast jezik, ki je v istem elegantnem tonu in ima na sredini črn našitek. Skozi ta temen material so vtkani značilni beli napisi, ki izpisujejo besedi "Jordan" in "Jumpman", med njima pa se nahaja logotip Jumpman Dark Concord.

Notranjost čevlja je podložena z mehko črno tkanino, na podplatu pa izstopa blagovna znamka Nike Air v beli barvi, pri čemer je besedilo na vsakem stopalu poravnano v nasprotnih smereh. Tudi zadnja stran jezika je črna, prav tako našitek, ki nosi belo besedilo in majhen Dark Concord Jumpman. Na vrhu pete je črn zavihek, oblikovan iz notranje podloge, ki služi kot tabla za številko 45, ki je izpisana v beli barvi, s čimer je počaščena številka, ki jo je Michael Jordan začasno nosil ob svoji vrnitvi v košarko leta 1995. Tik ob njem je na stranski strani pete še zadnji del blagovne znamke - črn Jumpman, izvezen v belo usnje, ki dinamično zaključuje te elegantne superge.

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod