SPORTSHOWROOM

  Jordan 11 Retro

  "Gamma Blue"

  378037-006

  Jordan 11 Retro 378037-006 01
  Jordan 11 Retro 378037-006 02
  Jordan 11 Retro 378037-006 03
  Jordan 11 Retro 378037-006 04

  Ta temna in prikrita različica Jordan 11 Retro je na voljo v elegantnem dizajnu, ki ga krasi vrsta privlačnih podrobnosti. Njegov podplat ima prosojno indigo modro barvo, ki razkriva robustno ploščo iz ogljikovih vlaken, ki ima stabilizacijsko vlogo pod nogami, in bel obris skakalca na sredini. Podplat je poudarjen z modrim odtenkom Gamma Blue, ki se pojavlja na nenavadno oblikovanih podplatih na peti in sprednjem delu stopala, katerih vdolbine v obliki ribje kosti povečujejo valovite linije oprijema, ki jih najdemo na preostalem delu podplata. Deli tega podplata se ovijajo okoli črnega vmesnega podplata iz pene Phylon, najbolj opazno na prstih, ob pogledu z medialne strani pa je viden majhen del vzorca satovja na podplatu iz ogljikovih vlaken. V notranjost podplata je bila nameščena zračna enota Air po celotni dolžini, ki zagotavlja največje udobje.

  Na zgornjem delu je pogumno lakirano usnje, ki obkroža celoten čevelj, njegova sijajna črna površina pa ustvarja mogočno elegantnost od pete do prstov. Njegov valovit rob zgornjega dela je obrobljen z nežnimi šivi, nad njim pa je črna balistična mreža, ki zagotavlja tako zračenje kot prožnost na zgornjem delu stopala. Trakovi črne tkanine segajo navzgor od šivov na dnu mrežice do strani jezika, kjer tvorijo zanke za črne vezalke. Jezik je prevlečen z enakim črnim materialom kot četrtina plošče, ki ga obdaja, črn trak na sredini pa vsebuje besedilo Jordan in Jumpman v kul barvi Varsity Maize, medtem ko logotip Jumpman v barvi Gamma Blue dodaja zanimivo tonsko spremembo med obema besedama.

  Še več privlačnih učinkov blagovne znamke je vidnih drugje na copatih. Prvič, na črnem podplatu se nahaja Varsity Maize Jumpman, na spodnji strani jezika pa manjši Gamma Blue Jumpman. Nad lakiranim usnjem, ki poteka okoli zadnjega dela čevlja, je črna usnjena prevleka z velikim Gamma Blue Jumpmanom, ki je izvezen na stranski strani. Poleg tega je na mehkejšem najlonskem zavihku, ki sega navzdol z notranje strani ovratnika, Jordanova številka dresa 23. Vtisnjena je v črn material v barvi Varsity Maize, kar pritegne pozornost in v slogu zaključi ta model Jordan 11.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 11
  • Koda 378037-006

  SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

  Nadaljuj

  Izberi svojo državo

  Evropi

  Amerike

  Azija Pacifik

  Afrika

  srednji vzhod