SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro ‘Heiress’

"Velvet"

852625-650

Jordan 11 Retro ‘Heiress’ 852625-650 01
Jordan 11 Retro ‘Heiress’ 852625-650 02
Jordan 11 Retro ‘Heiress’ 852625-650 03
Jordan 11 Retro ‘Heiress’ 852625-650 04

Bogati odtenki te športne copate Jordan 11 Retro Heiress v kombinaciji z razkošnimi materiali ustvarjajo eleganten in prefinjen copat. Glavna barva na tem modelu je nočna bordo, začenši z delno prosojnim podplatom, ki nosi le kanček tega tona. Za njim je vidna temnejša plošča iz ogljikovih vlaken, katere rahlo vzorčena površina se pojavi izpod podplata na medialni strani. Na sredini podplata je subtilno vrezana silhueta Jumpman, neprozorni podplati na petah in prstih pa zagotavljajo visoko raven oprijema s pomočjo oprijemnih linij v obliki ribje kosti. Medtem je vmesni podplat v osvežilni beli barvi, ki je v lepem kontrastu z globokimi odtenki bordo barve nad in pod njim. Čeprav je njegov zunanji del izdelan iz mehke, gobaste pene Phylon, se v notranjosti skriva blaženje Air po celotni dolžini, ki uporabniku zagotavlja maksimalno udobje.

Na zgornjem delu je lakasto usnje zamenjano za blatnik iz razkošnega žameta v še temnejšem bordo odtenku, zaradi česar je copata dobila vzdevek: žametna. Ta glamurozni videz se nadaljuje tudi na preostalem delu zgornjega dela, ki je izdelan iz nubuka Night Maroon. Isti fini material prekriva peto in jezik, trakovi iz tkanine Night Maroon pa se raztezajo med robom jezika in šivi na dnu zgornjega dela. Na koncu jezika tvorijo zanke, v katere se namestijo vezalke v barvi Night Maroon, ki se zavežejo nad jezikom podobne barve.

V notranjosti sta oblazinjena podloga in vložek v barvi Night Maroon, slednja pa vsebuje edinstven učinek blagovne znamke, ki ta copat resnično odlikuje. Pod kovinsko zlatim Jumpmanom, ki je natisnjen na površini, je beseda "Jordan" v elegantni kaligrafski pisavi, pod njo pa je besedilo "Fine footwear since 1985". Tej zapleteni pisavi se pridruži še več kosov blagovne znamke Metallic Gold, ki nadaljuje kraljevsko estetiko čevlja. Najprej sta besedi "Jumpman" in "Jordan" na traku iz materiala v barvi Night Maroon, ki se razteza čez sredino jezika, med njima pa je še en logotip Jumpman. Nato je na petnem zavihku odtisnjena Jordanova številka dresa 23. Nazadnje se iz bočne strani pete dvigne oblikovan Jumpman v zlati kovinski barvi in tako zaokroži ta veličastni Air Jordan 11 z zadnjim elegantnim dotikom.

  • Spol Otroci
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 11
  • Koda 852625-650

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod