SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro

"Legend Blue"

378037-117

Jordan 11 Retro 378037-117 01
Jordan 11 Retro 378037-117 02
Jordan 11 Retro 378037-117 03
Jordan 11 Retro 378037-117 04

To dediščino Jordan 11 Retro je na tekmi All-Star leta 1996 nosil sam Michael Jordan, zato je postala takojšnja klasika. Po znani modi AJ11 čevelj stoji na prosojnem podplatu, ki je prepreden z valovitimi linijami oprijema. Skozi to značilnost je bil vmešan odtenek modre barve za intriganten vizualni pridih, medtem ko črni podplati v peti in sprednjem delu stopala zagotavljajo še večji oprijem s svojimi vzorci tekalne plasti v obliki ribje kosti.

Za podplatom je vstavljena plošča iz ogljikovih vlaken, njena mreža črnih in legendarno modrih kvadratov je delno vidna skozi prosojno gumo, v celoti pa je vidna na medialni strani srednjega dela stopala. Medtem je na sredini plasti iz ogljikovih vlaken z drobno belo konturo zarisan simbol Jumpman, ki ga na drugi strani blaži vmesni podplat iz filonske pene, napolnjen z zračno blazino Air po celotni dolžini, ki zagotavlja izjemno udobje pod nogami.

Bela teksturirana zunanjost vmesnega podplata se umakne gladki, sijoči površini belega lakastega usnja, ki deluje kot pretiran blatnik zgornjega dela. Ta obkroža celoten čevelj, preden bela usnjena četrtinska plošča in prekrivanje pete poskrbita za dodatno eleganco na zgornjem delu stopala. Bele vrvne vezalke cikcak prečkajo bel mrežast jezik, ki ima na sredini všit našitek Legend Blue. Na tej nalepki je vtkano črno besedilo Jordan in Jumpman, med obema besedama pa je bel Jumpman.

Sistem mrežastega vezanja ustvarja zanimivo estetiko po vsaki strani, notranjost pa prikazuje kontrastno črno tkanino. Ta se razširi na peto, kjer tvori jeziček z belo odtisnjeno številko 23. Na črnem podplatu se nahaja legendarni modri Jumpman, ki je v nežnem modrem tonu v čast Jordanovemu igranju za Univerzo Severne Karoline, preden se je pridružil ligi NBA. Na zunanji strani je na stranski peto izvezena še ena silhueta Legend Blue Jumpman, s čimer se ta športni copat Jordan 11 zaključi v slogu.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 11
  • Koda 378037-117

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod