SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro Low

"Barons"

528895-010

Jordan 11 Retro Low 528895-010 01
Jordan 11 Retro Low 528895-010 02
Jordan 11 Retro Low 528895-010 03
Jordan 11 Retro Low 528895-010 04

Ta Jordan 11 Retro Low je elegantnega videza, ki odraža bistvo kultnega športnega copata. Barvna shema je povzeta po ekipi Birmingham Barons - ekipi baseballske nižje lige, za katero je Michael Jordan igral v času kratkega premora v košarki v zgodnjih 90. letih prejšnjega stoletja, pred izdajo prvega modela AJ11. Zaradi tega je čevelj dobil vzdevek Barons, njegova zunanjost pa je elegantna kombinacija črne in bele barve. Ta klasična kombinacija je vidna na podplatu, katerega prosojni del je prežet z belim odtenkom, neprozorni oprijemni podstavki v obliki ribje kosti pa so črni. Mešanica teh dveh različnih delov zagotavlja copatu odličen oprijem, medtem ko črna in siva plošča iz ogljikovih vlaken, vidna skozi prosojno gumo podplata, dodaja trdnost in vzdržljivost pod nogami, črni Jumpman v njeni sredini pa zaključuje estetiko.

Na to trdno podlago je položen bel vmesni podplat iz mehke pene Phylon, napolnjen z odbojnim blazinjenjem Air. Zgornji del modela zagotavlja odlično raven udobja, zgornji del pa dodaja eleganten slog, najprej z zaščitnim znakom AJ11, lakastim usnjenim blatnikom. Njegova svetleča površina je tu okrašena z oblačno mešanico črnih in srebrno sivih tonov, za katere se zdi, da se v svetlobi lesketajo. Medtem je četrtinska plošča iz plišastega črnega nubuka, tekstilni trakovi v istem tonu pa tvorijo strukturo mrežaste vezalke nad njo. Vsak od teh desetih trakov tkanine se zaključi z zanko, pet pa jih je na vsaki strani jezika iz črnega nubuka, ki pritrjujejo vrvne vezalke na mestu. Tudi te so črne, tako kot notranjost čevlja, ki zagotavlja popoln tonski kontrast s svetlo belim logotipom Jumpman, natisnjenim na podplatu.

Na zunanji strani so dodatni beli poudarki. Eden je na peti, katere črna usnjena površina ima na sredini izvezen znak Jumpman. Tik nad njim je drugi beli poudarek - Jordanova številka dresa 23, ki je vtisnjena v zavihek na peti. Kos črnega materiala, ki se razteza čez sredino jezika, vsebuje zadnji kontrastni element, saj je na obeh straneh miniaturnega logotipa Jumpman, ki predstavlja vrhunec tega prefinjenega copata, napisano belo besedilo Jordan in Jumpman.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 11
  • Koda 528895-010

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod