SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro Low

"Blue Moon"

580521-408

Jordan 11 Retro Low 580521-408 01
Jordan 11 Retro Low 580521-408 02
Jordan 11 Retro Low 580521-408 03
Jordan 11 Retro Low 580521-408 04

Jordan 11 Retro Low je zaradi izvrstnega semišastega zgornjega dela in drobnih detajlov videti vrhunsko. Čevelj je zgrajen na prosojnem podplatu z bledo modrim odtenkom, ki zagotavlja trden oprijem pod nogami zaradi vdolbinic v obliki ribje kosti v temno mornarskih podplatih pod sprednjim delom stopala in peto ter valovitih vzorcev tekalne plasti na preostalem delu podplata. Skozi to delno prosojno območje je vidna plošča iz ogljikovih vlaken, ki pomaga podpirati stopalo in predstavlja privlačno estetiko z mrežastim okrasjem in teal Jumpmanom, ki je na njenem središču.

Ker je poskrbljeno za oprijem, je vmesni podplat iz bele filonske pene poskrbel za udobje, saj je v notranjosti oblazinjen z gobasto blazino. Nad njim zgornji del preide v kontrastne odtenke mornarske barve, najprej z modro Binary Blue na teksturiranem usnjenem blatniku, nato pa s svetlejšim odtenkom Blue Moon na semišu na četrtini plošče in prekrivanju pete. Usnje se prijetno lesketa, semiš pa daje privlačen mat učinek. Na obeh straneh četrtine se tekstilni trakovi Blue Moon raztezajo od spodnjega roba do strani jezika in tam tvorijo zanke za vezalke, ki so v istem tonu. Te se lahko zavežejo čez semiš Blue Moon na jeziku, katerega sredino krasi našitek blagovne znamke v temno mornarski barvi. Tu sta besedi "Jordan" in "Jumpman" všiti v stilizirani beli pisavi, med njima pa se nahaja teal Jumpman.

Še enega od teh logotipov najdete na našitku na zadnji strani jezika, večji logotip pa je natisnjen na podplatu. Sicer pa je notranjost v celoti prevlečena s plišasto tkanino Blue Moon za mehak občutek okoli stopala. Na zunanji strani je iz odvečnega materiala iz notranje podloge oblikovan majhen zavihek na peti, na njegovi površini pa je številka 23 v odtenku teal barve, ki jo poznamo z drugih delov čevlja. Na koncu je na sredini semišne plošče pod njim izvezen majhen simbol Jumpman, s čimer se ta eleganten copat zaključi z zadnjim pridihom teal modre barve.

  • Spol Otroci
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 11
  • Koda 580521-408

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod