SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro Low

"Bred"

528895-012

Jordan 11 Retro Low 528895-012 01
Jordan 11 Retro Low 528895-012 02
Jordan 11 Retro Low 528895-012 03
Jordan 11 Retro Low 528895-012 04

Elegantna kombinacija črne in rdeče barve na tem modelu Jordan 11 Retro Low je usklajena z drugimi modeli Jordan, ki nosijo kultni vzdevek Bred. Slednja barva je vidna na podplatu v svetlem tonu, znanem kot True Red. Njegova gumijasta površina je obložena z valovitimi oblikami oprijema, medtem ko prosojna površina prikazuje podporno ploščo iz ogljikovih vlaken, vstavljeno v sredino enote podplata. Temno in svetlo sivi kvadrati tvorijo mrežast vzorec na tej robustni komponenti, v njeni sredini pa se izrisuje črna silhueta Jumpmana. Poleg tega so ukrivljeni črni podplati pod sprednjim delom stopala in peto zapolnjeni s tekalno plastjo v obliki ribje kosti, ki uporabniku zagotavlja še več oprijema.

V nasprotju s tem je vmesni podplat iz pene Phylon svetlo bele barve, njegova notranjost pa je od pete do prstov napolnjena s prijetno mehkim blaženjem Air. Še ena drzna sprememba v tonu se ponovno pojavi na zgornjem delu, saj ima pretiran blatnik iz sijajnega črnega lakastega usnja. Ta bleščeči material se razteza po celotni dolžini čevlja, nad njim pa zgornji del stopala prekriva plast trpežne črne mrežice, ki se pojavi celo na zgornjem delu jezika. Debele črne vezalke se križajo čez ta element in se zapeljejo skozi sistem vezalk, ki boka krasi s trakovi črne tkanine. Skozi črn trak na sredini jezika je vtkano belo besedilo Jordan in Jumpman, med obema besedama pa je nameščen resnično rdeč Jumpman, ki daje zgornjemu delu piko na i.

Še več barvnih vidikov je vidnih ob nizko izrezanem ovratniku, kjer se notranja podloga v resnično rdeči barvi dotika zgornjega roba. Ta mehak, vpojen material se razteza vzdolž notranjih sten in se razlije celo na peto, kjer nastane majhen zavihek, na katerem je v beli barvi izpisana Jordanova slavna številka dresa 23. Medtem se podplat spremeni v črno barvo in ima natisnjen logotip Jumpman v resnično rdeči barvi. Manjši od teh skakalnih znakov je na črnem našitku, všitem v zadnji del jezika, zadnji pa se skriva na sredini črne usnjene obloge pete in zaključuje ta klasični copat.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 11
  • Verzija Bred
  • Koda 528895-012

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod