SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro Low

"Cherry"

528895-102

Jordan 11 Retro Low 528895-102 01
Jordan 11 Retro Low 528895-102 02
Jordan 11 Retro Low 528895-102 03
Jordan 11 Retro Low 528895-102 04

Eleganca in živahnost sta združeni v tej nizki športni copati Jordan 11 Retro Low, zato je izjemno privlačna. Zaradi osupljive rdeče barve Varsity Red je njen temeljni element prosojen podplat z valovitim robom in ukrivljenimi linijami oprijema. Če jih dodamo vzorcem tekalne plasti v obliki ribje kosti, ki so vtisnjeni v rdeče podplate Varsity Red na sprednjem delu stopala in peti, uporabniku zagotavljajo odličen oprijem in trdno podlago. Za tem je vidna podporna, lahka plošča iz ogljikovih vlaken, katere središče je označeno s svetlo belim napisom Jumpman. Preostali del te trpežne strukture je temno sive barve, svetlejši deli pa ustvarjajo subtilno obliko satovja. Beli vmesni podplat, ki zagotavlja trdno podlago, poskrbi za udobje uporabnika s pomočjo mešanice mehke pene Phylon in odbojnega blaženja Air, ki se razteza po celotni dolžini čevlja.

Na tem podplatu je zgornji del iz dveh plasti - ena je iz bleščečega lakastega usnja, odeta v bolj sijoče tone rdeče barve, druga pa iz elegantne bele balistične mrežice. Zadnji material se razteza tudi čez jezik, peta pa je izdelana iz gladkega belega usnja. Na sredini pete je izvezen mini logotip Jumpman v rdeči barvi Varsity Red, ki je prepričljivo barvit poudarek. Tik nad njim je številka 23 v črni barvi natisnjena na belem petnem traku, ki je povezan z mehko belo tkanino, ki obdaja notranjost čevlja. Pravzaprav je celotna notranjost bela, razen Varsity Red Jumpmana na peti in črnega obliža na zadnji strani jezika, ki prav tako vsebuje manjšega od teh logotipov.

Na zunanji strani sistem vezalk, sestavljen iz vrste belih trakov, ki se raztezajo čez zgornji del in tvorijo zanke ob robu jezika, drži cilindrične bele vezalke na mestu. Na sredini jezika je našit bel obliž, skozi katerega je vtkano rahlo umazano belo besedilo Jordan in Jumpman. Med tema besedama je še zadnja Varsity Red Jumpmanova silhueta, s čimer se ta privlačen copat zaključi z bleščečim razmahom.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 11
  • Verzija Cherry
  • Koda 528895-102

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod