SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro Low

"Closing Ceremony"

528895-103

Jordan 11 Retro Low 528895-103 01
Jordan 11 Retro Low 528895-103 02
Jordan 11 Retro Low 528895-103 03
Jordan 11 Retro Low 528895-103 04

Ta kraljevski model Jordan 11 Retro Low je bil ustvarjen v čast dosežkom ameriških športnikov na olimpijskih igrah 2016, zlasti košarkarske ekipe, ki je osvojila zlato medaljo. Kot taka nosi vzdevek Closing Ceremony in ima različne privlačne zlate poudarke. Njegov podplat se začne z že znano prosojno gumo, ki ji je dodan svetlo modri odtenek. Pod sprednjim delom stopala in peto se nahajajo enobarvni črni deli, ki z uporabo oprijemnih linij v obliki ribje kosti zagotavljajo odličen oprijem. Za temi elementi je nameščena plošča iz ogljikovih vlaken grafitne barve, ki pomaga podpirati stopalo. Subtilni svetlo sivi odtenki po površini oblikujejo nežen vzorec satovja, ki je na sredini poudarjen z velikim belim logotipom Jumpman. Nad tem robustnim kosom zmogljive tehnologije je vmesni podplat iz bele filonske pene z zračno blazino v notranjosti, ki še dodatno poveča raven udobja, ki je na voljo uporabniku.

Zgornji del copata nato s kovinsko zlatim lakastim usnjenim blatnikom vnaša v copat presenetljiv videz. Njegova bleščeča zunanjost ima privlačen lesk, ki se razteza po celotnem obodu čevlja, preden četrtinska plošča preide v vrhunsko in elegantno belo tumbled usnje. Ta rahlo prelivajoči se material je bil uporabljen tudi na oblogi pete in zgornjem delu jezika, kar zagotavlja skladen graciozen učinek na zgornjem delu stopala. Črni trak za blagovno znamko se vleče čez sredino jezika, belo besedilo Jordan in Jumpman pa je vtkano na obeh straneh logotipa Jumpman v zlati kovinski barvi. Na črnem podplatu pogumno izstopa še en veliko večji od teh dinamičnih emblemov znamke Jordan, ponovno v kovinsko zlati barvi. Odlično kontrastira s črno notranjo podlogo in tudi s hrbtno stranjo jezika, ki ima tudi sama všit majhen našitek Jumpman na kvadratu.

Če se vrnemo na zunanjo stran, lahko več razkošnih podrobnosti najdemo na zadnjem delu čevlja. Prvič, Jordanova tradicionalna številka dresa 23 je v sijočih tonih kovinsko zlate barve odtisnjena na črnem zavihku pete, ki je oblikovan iz notranje podloge. Tik pod njim, na sredini pete, je miniaturni Jumpman v kovinsko zlati barvi, katerega drobna vezenina razkošno dopolnjuje copat.

  • Spol Moški
  • Znamka Jordan
  • Kolekcija 11
  • Koda 528895-103

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod