SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro Low

"Concord"

528895-153

Jordan 11 Retro Low 528895-153 01
Jordan 11 Retro Low 528895-153 02
Jordan 11 Retro Low 528895-153 03
Jordan 11 Retro Low 528895-153 04

Ta model Jordan 11 Retro Low temelji na izvirnem visokem športnem copatu, ki je bil izdan sredi 90. let prejšnjega stoletja kot prvi model AJ11. Zato ima podobno prefinjeno barvno shemo z belimi in črnimi odtenki, ki omogočajo, da se kombinira s smokingom. Ima tudi znani prosojni podplat s subtilnimi oprijemnimi linijami, ki se po njegovi površini krivijo naprej in nazaj. Na vsakem koncu so v delno prosojno gumo vstavljeni temno vijolični stroki, njihova obarvanost pa je vir vzdevka čevlja Concord, saj je to tudi ime za vijolični odtenek. Oblike tekalne plasti v obliki ribje kosti zagotavljajo dodaten oprijem pod nogami, medtem ko plošča iz ogljikovih vlaken, ki je vidna za prosojno gumo med njimi, utrjuje podplat in uporabniku zagotavlja močan korak. Čeprav je večji del te plošče opremljen z vzorcem satovja, ki ga tvorita dva temna odtenka sive barve, je na njenem središču svetlo bel logotip Jumpman.

Na to trdno podlago je bila položena debela plast bele pene Phylon, njena notranjost pa je zapolnjena z velikim žepom Air, ki sega po celotni dolžini čevlja. To zagotavlja vsestransko udobje pod nogami, medtem ko pretirani črni blatnik nad njim ščiti zgornji del pred brizganjem blata in umazanije. Poleg tega je ta velik element izdelan iz lakastega usnja, zato njegova površina na svetlobi daje spektakularen sijaj.

Preko zgornjega dela stopala bela balistična mreža dodaja vzdržljivost in zračnost, enak material pa prekriva tudi jezik. Medtem je peta obdana s ploščo iz gladkega belega usnja. Na njeni sredini, tik pod majhnim črnim zavihkom pete, ki je oblikovan iz notranje podloge čevlja, je izvezen miniaturni simbol Jumpman. Tu je v beli barvi vtisnjena številka 23, ki se nanaša na Jordanovo slavno številko dresa.

Mehak črn material petnega zavihka nato sega v notranjost copata, se razširi po njegovih notranjih stenah in vložku, nato pa se vrne na spodnjo stran jezika. Podplat krasi bela številka Jumpman, ki v svoji svetli barvi odlično izstopa iz temnejšega odtenka, ki jo obdaja. Na zunanji strani so na vsako stran četrtine pritrjeni trakovi belega tekstila, ki tvorijo sistem mrežastega vezanja. Vsak ima konec z zanko, ki se lahko uporabi kot očesce za debele bele vezalke. Pod njimi je na sredini jezika črn našitek blagovne znamke, ki vsebuje besedilo Jordan in Jumpman v beli barvi. Besede so bile oblikovane tako, da jih je mogoče prebrati le s strani, kar zagotavlja intriganten videz. Med njima se nahaja temno vijolična oznaka Jumpman, ki zaključuje to ikonično barvo z zaključnim delom elegantne blagovne znamke.

SPORTSHOWROOM uporablja piškotke. O naši politiki piškotkov.

Nadaljuj

Izberi svojo državo

Evropi

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

srednji vzhod